Hoekbank stof

Hoekbank stof

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoekbank stof

Het is een onmisbaar meubelstuk in elke woning: de bank. De meeste mensen hebben de bank in de woonkamer staan, maar wonen à la 3.0 beperkt zich niet tot deze standaard kamer. Een bank kun je net zo goed in je slaapkamer kwijt, evenals op zolder of op de speelkamer. Ben je gezegend met een extra eetkamer, dan misstaat een bank ook daar zeker niet. Hoekbanken zijn dan ideaal voor wat extra ruimte. Een hoekbank van stof is lekker veelzijdig én knus.

Een hoekbank van stof brengt veel zitplekken met zich mee en kan een kamer meteen aangekleed laten lijken. Stof is daarnaast multifunctioneel en biedt je de mogelijkheid om alle kanten op te gaan. Kies je voor je hoekbank stof, dan is hij daarnaast lekker zacht, zorgt ervoor dat je helemaal wegzakt in de kussens en is vaak ook stukken goedkoper dan leren hoekbanken.

Een hoekbank van stof voor onder de zon

Een hoekbank van stof hoef je heus niet alleen binnen neer te zetten. Waarom maak je geen echte loungehoek in de serre of onder het dakterras? Hoekbanken van stof zijn ideale loungebanken die het zeker goed doen onder de warme zonnestralen. Ga dan wel voor een minimalistische variant met weinig opsmuk om zo volop aan de slag te kunnen met leuke tuinaccessoires.

Do it yourself met een hoekbank stof

Stoffen hoekbanken zijn ontzettend populair bij menig mens en niet voor niets. Ook al lijkt stof wellicht wat minder behandelbaar, toch kun je alle kanten op wat betreft kleur en design. Welke woonstijl je ook kiest, een zithoek met een hoekbank van stof past binnen elk interieur. De volgende trends bieden je zeker inspiratie!

  • Een stoffen hoekbank lijkt wellicht bepalend qua stijl, maar toch zijn er ook brocante bankstellen te vinden, evenals Italiaanse en Marokkaanse banken in stof. Het ligt maar net aan de afwerking en het gebruik van details.
  • Een hoekbank stof kan niet zonder een paar lekkere kussens. Stof zit lekker comfortabel en zacht, maar wordt nog fijner wanneer je grote en kleine kussens in een opvallend stofje in elke hoek plaatst. Zo creëer je elke keer weer een andere stijl.
  • Blauw, zwart en bruin zijn favoriet, maar ook opvallende kleuren doen het goed in stof. Denk aan rood, geel of groen en leef je uit met stippenprints, een glittercoating of een dierenprintje.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.