Hoogglans ladenkast

Hoogglans ladenkast

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoogglans ladenkast

Een muur kan de sfeer in huis maken of breken, zeker als het om zo’n witte of zwarte muur gaat. Wellicht heb je al geprobeerd om een klok of een schilderij aan zo’n muur te hangen, maar gaf dit niet het juiste effect. Heb je echter al gedacht aan een hoogglans ladenkast? Een hoogglans ladenkast is niet alleen een trendy toevoeging aan je inrichting, het is ook erg praktisch.

Je kunt een hoogglans ladenkast op verschillende plekken in huis gebruiken. Kies voor een hoogglans ladekast in de woonkamer, waar je er de tv op kunt zetten, of bijvoorbeeld in je slaapkamer. De laden van deze ladekasten bieden je alle ruimte om je spulletjes kwijt te kunnen. Lees snel verder, welke soorten hoogglans ladenkasten verkrijgbaar zijn!

Een hoogglans ladenkast in huis

Een hoogglans ladenkast kun je in verschillende materialen aanschaffen. Denk aan een hoogglans ladenkast in houtkleur, of een kunststoffen hoogglans ladenkast in het wit. Met deze kasten is het mogelijk om een speels contrast te creëren met de kleur van je muur. Let er wel op dat de toon van de hoogglans ladenkast aansluit bij de stijl van de rest van je meubels. Klassieke kasten van een materiaal als eikenhout passen bijvoorbeeld minder mooi bij een modern interieur.

Waar kun jij de extra opbergruimte van een hoogglans ladenkast goed gebruiken? Zet de kast bijvoorbeeld in je slaapkamer, waar je de bovenzijde van de kast kunt gebruiken voor accessoires en de lades voor je kleding of beddengoed. Door te kiezen voor een kast met een grote diepte, kun je de ruimtes in huis iets kleiner maken. Dit zorgt voor een huiselijkere sfeer, zeker als de kast ook nog eens van hout gemaakt is.

Je badkamer gezelliger maken

Zoals eerder benoemd werd, kun je een hoogglans ladenkast op verschillende plekken in huis gebruiken. Zo staat een dergelijke ladenkast bijvoorbeeld ook erg goed in een badkamer, door de moderne uitstraling van de kasten. Zo heb je direct ruimte voor je handdoeken, sopjes of washandjes.

Tips voor het decoreren van je hoogglans ladenkast:

  • Combineer je ladenkast met zilveren accessoires, zoals kandelaars of waxinelichtjeshouders.
  • Zet kleine plantjes op de kast, voor een natuurlijke uitstraling.
  • Heb je kleurrijke handdoeken? Leg deze bovenop de kast, in plaats van in de lades.

Door je hoogglans ladenkast te voorzien van dergelijke accessoires, kun je meer sfeer aan je badkamer geven. Vaak is een badkamer een tikkeltje saai, terwijl je hier wel dagelijks bent. Reden genoeg voor opvrolijking!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.