Hoogglans meubels

Hoogglans meubels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoogglans meubels

Het type meubel in je kamer bepaalt de atmosfeer binnen jouw design. Licht maakt het af, behang complimenteert het en een hoogpolig Perzisch tapijt geeft er een eigen draai aan. Maar uiteindelijk zijn het de meubels die het karakter van je kamer bepalen.

Vooral hoogglans meubels! Kasten, tafels, stoelen en dat dressoir dat je van je moeder voor je uitzet gekregen hebt, maken de kamer tot wat het is. Of je nu de voorkeur geeft aan chique meubels of juist het rustieke gevoel dat oud hout uitstraalt; kasten, tafels en stoelen zijn het hart van ieder interieur.

Centraal in de woonkamer

Voor alle kamers in je huis zijn er wel hoogglans meubels te vinden die precies passen bij wat jij voor ogen hebt. Hoogglans meubels zijn niet alleen degelijk en functioneel zijn, maar bovendien eye-catchers en ‘conversation pieces’.

Ze zullen elke bezoeker opvallen en verleiden om er iets over te zeggen of te vragen. Zoals bijvoorbeeld het hoogglans tv-meubel in sprekend wit en zwart:

  • Dat niet alleen ruimte biedt om je mediaspeler en andere multimedia-spullen op te bergen;
  • Maar ook nog eens prachtig afgewerkt is.

Hoogglans meubels lenen zich perfect voor integratie in het interieur. Niet alleen in een moderne inrichting, maar ook in een klassieke omgeving. Hoogglans meubels waarin hout verwerkt is, met bijbehorende accessoires, harmoniseren geweldig met een gezellige en knusse slaapkamer.

Hoogglans meubels, ontdek de mogelijkheden

Van chique hoogglans bijzettafels, die mooi passen bij je klassieke lounge kamer, tot hypermoderne eettafels die ontworpen lijken door Picasso: de hoogglans meubels die precies passen bij jou en jouw levensstijl, staan nu al ergens op je te wachten.

  • Hoogglans meubels zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en gericht op gebruikscomfort.
  • Ga je voor het warme effect van hout, of gaat je voorliefde uit naar de hoogglans meubels die van steen gemaakt lijken?

Laat je leiden door je eigen stijl en je eigen smaak, naar de beste keus voor jezelf!

Meer dan alleen een tafel

Het leuke van hedendaagse hoogglans meubels is dat ze niet alleen functioneel en mooi zijn, maar ook dat ze vol leuke verrassingen zitten.

  • Hoogglans tafels, bestaande uit meerdere lagen en extra opbergruimtes op plekken waar je ze niet verwacht;
  • Of tafels met twee bladen waarvan je het bovenste blad naar je toe kunt halen.
  • Er bestaan zelfs hoogglans meubels met ingebouwde verlichting, voor die extra punch die je kamer echt ‘af’ maakt.

Op zoek naar meer mooie meubels en woonaccessoires? Kijk dan eens op Westwing, Nederlands eerste, exclusieve Home & Living webshop. Selecteer je favoriete items, voeg ze toe aan je winkelmandje en jouw meubels en accessoires zijn nog maar één klik bij je vandaan.