Hoogglans salontafel

Hoogglans salontafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoogglans salontafel

Voor elk interieur

De rechthoekige hoogglans salontafel past in elk interieur. Maar soms wil je iets anders. Een speelse vorm. Dan wil je een hoogglans salontafel met zachte curven en natuurlijke rondingen, of een hoogglans salontafel met uitschuifbare bladen en verassend veel ruimte om allerlei spullen op te bergen. Misschien is een hoogglans salontafel met een design dat je doet denken aan sfeervolle natuursteen wel precies waar je naar op zoek bent. De fantastische afwerking en het vernuft dat terug komt in deze glanzende eyecatchers. Laat iedere gast versteld staan! Er is natuurlijk ook de eenvoudigere hoogglans salontafel te vinden met kleine maatjes, die perfect past in kamers met wat minder ruimte.

Net kunst!

Een hoogglans salontafel is veel meer dan alleen een handige plek om je spullen in en op te zetten. Er zijn allerlei hoogglans salontafel te vinden, die hun inspiratie zo bij de grote moderne kunstenaars vandaan lijken te halen. In het oog springend gebruik van kleurschakeringen in zwart en wit, gelaagdheid en een sterke individualiteit geven je hoogglans salontafel een eigen karakter. Het is ook leuk om dan in de plaats van een enkele grote salontafel te kiezen voor twee kleinere salontafels, zodat je kan spelen met de ruimte. Maak het geheel af met je favoriete woonaccessoires, gemaakt van glas of aardewerk, voor een kamer die precies bij jou past.

Een model van glas

Je ziet vaak dat de hoogglans salontafel wordt gecombineerd met glas. Niet alleen is glas een sterk, duurzaam en praktisch materiaal dat je veel woonplezier kan bieden, maar het vormt ook nog eens een uitmuntende partner voor de inherente glans van je hoogglans salontafel. Strakke lijnen in een rechthoekige witte hoogglans salontafel met een glazen tafelblad passen naadloos in je moderne woonkamer. Een mooie hoogglans salontafel met het model van een gladde kiezel, ingelegd met een ovale glazen plaat past dan juist weer perfect in je slaapkamer.

De hoogglans salontafel past in iedere huisstijl, dus ook in die van jou! Kijk gauw hoe de hoogglans salontafel ook jouw huis een chique uitstraling kan geven!