Hoogglans tv-meubel

Hoogglans tv-meubel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoogglans tv-meubel

Veel huishoudens hebben op dit moment een grote, platte tv in huis. Zo’n modern apparaat past niet goed op een klassiek tv-meubel van hout, waardoor je momenteel wellicht op zoek bent naar een ander soort tv-meubel. Kies voor een hoogglans tv-meubel, die over het algemeen goed aansluit bij het strakke en moderne design van de tv.

Een hoogglans tv-meubel is zowel in je woon- als slaapkamer te gebruiken. Let er wel op dat het uiterlijk van het hoogglans tv-meubel aansluit bij de toon van je overige meubels. Een klassieke inrichting valt bijvoorbeeld heel moeilijk te combineren met een tv-wandmeubel in hoogglans wit. Lees snel verder, hoe je een hoogglans tv-meubel in je interieur kunt verwerken.

De aandacht afleiden met een hoogglans tv-meubel

Buiten het feit dat je een tv op een hoogglans tv-meubel kunt zetten, kun je met dit meubel de aandacht van een kale muur afleiden. Bijna ieder huis heeft ze wel, van die muren waar geen accessoire bij aan lijkt te sluiten. Een saaie muur draagt echter niet bij aan een gezelligere sfeer in huis! Met een hoogglans tv-meubel, kun je de aandacht van deze muur afleiden en zo voor meer sfeer zorgen.

Zet een hoogglans tv-kast in het wit bijvoorbeeld in de woonkamer tegen een donkere muur aan, zodat je een contrast creëert. Een dergelijk kleurencontrast geeft vaak een speels effect, wat je kamer direct een stuk leuker maakt. Je kunt ook kiezen voor een zwart hoogglans tv-meubel, tegen een witte muur. Bij een laag plafond kun je kiezen voor een lowboard in plaats van voor een dressoir, omdat een lowboard iets lager is.

Welke accessoires passen bij moderne meubels?

Wanneer je een hoogglans tv-meubel in huis hebt, wil je deze wellicht wat opvrolijken met accessoires. Het is echter niet altijd even makkelijk om accessoires te vinden, die aansluiten bij moderne meubels. Daarom krijg je een aantal tips om dit makkelijker te maken en inspiratie op te doen.

  • Combineer modern met klassiek, door kandelaars neer te zetten.
  • Zorg voor een landelijke uitstraling met kleine plantjes in vrolijke potjes.
  • Speel met kleuren, door een contrast tussen de kleur van accessoires en je tv-meubel te creëren.

Omdat de kast vaak gelakt is, staan gelakte accessoires minder mooi op de kast. Ze kunnen de kast een té moderne uitstraling geven, wat kil overkomt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.