Hoogglans wit bureau

Hoogglans wit bureau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHoogglans wit bureau

Steeds meer mensen krijgen te maken met Het Nieuwe Werken, wat betekent dat ze bijvoorbeeld vaker thuis werken in plaats van op kantoor. Een goed bureau is dan essentieel. Zoek je een nieuw bureau voor in je werkkamer? Denk dan eens aan een hoogglans wit bureau. Wit is een koele, rustgevende kleur, die ervoor zorgt dat jij je goed kunt concentreren. Kies voor een bureau van hoogglans in plaats van mat of zijdeglans. Jouw hoogglans wit bureau is dan behalve functioneel, ook nog eens erg stijlvol!

Hoewel veel mensen thuis aan de eettafel gaan zitten of onderuitgezakt op de bank hangen met hun laptop, is een goed bureau essentieel om effectief te kunnen werken. De belangrijkste eis waar een bureau in wit hoogglans aan moet voldoen, is dat deze bevorderlijk is voor je werkhouding. Hoogglans wit bureaus moeten dus bijdragen aan een gezonde werkomgeving. Lees snel verder waar je op moet letten bij het kopen van een nieuw bureau!

hoogglans wit bureau in lichte werkkamer

Goede werkhouding met een hoogglans wit bureau

Een wit hoogglans bureau is niet zomaar uitgezocht. Er zijn een heel aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Voor een ergonomische werkplek, koop je een hoogglans wit bureau dat in hoogte verstelbaar is. Zo kun je het bureau afstellen op jouw eigen werkhouding.
  • Bedenk van tevoren hoeveel ruimte je nodig hebt op je bureau. Hoeft er alleen een laptop op te staan, of heb je ook nog een printer en veel mappen? Een normale maat voor een bureau is tussen de 120 en 160 centimeter, met een breedte van 80 cm.
  • Heb je veel kantoorartikelen nodig bij je werk, zoals markeerstiften en notitieblokjes? Dan kunnen laden in het hoogglans wit bureau handig zijn. Een bureaukastje kopen is dan ook een optie. Let er dan wel op dat deze niet te hoog is, zodat je hem onder het bureau weg kunt werken.
  • Tot slot hoort bij een zorgvuldig uitgezocht bureau in hoogglans wit ook een goede bureaustoel. Deze is natuurlijk ook verstelbaar. Zo kunnen er ook nog anderen aan jouw wit hoogglans bureau werken.

hoogglans wit bureau met houtkleurige afwerking

Mix & match

Wil je dat jouw hoogglans wit bureau behalve functioneel, ook mooi is en matcht met andere meubels? Hoogglans wit past perfect binnen een strak, modern design. Een hoogglans bureau in wit is goed te combineren bij een donkere, houten vloer en andere witte meubels. Voor een stoere en speelse twist, kun je een hoogglans wit bureau prima combineren met zwarte accessoires of bijvoorbeeld een zwarte bureaustoel. Wit en zwart geeft een mooi contrast en is tegenwoordig een veel geziene trend binnen diverse interieurstijlen.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.