Houten broodtrommel

Houten broodtrommel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten broodtrommel

Het brengt waarschijnlijk het nodige jeugdsentiment teweeg bij menigeen: de broodtrommel. Vervlogen tijden waarin de door je moeder gevulde trommel meeging naar school en je elke middag tijdens het overblijven verrast werd door de creatieve creaties die tevoorschijn kwamen. Het is echter allang geen kinderobject meer. Volwassenen eten net zo goed uit een broodtrommel. Dat heeft één simpele verklaring: het is lekker, makkelijk en goedkoop.

Als je door je collega’s wordt opgetrommeld voor de lunch, maak je tevens de blits met een design houten broodtrommel en zullen de jaloerse ogen zich op jouw lunchpakket richten. Old school boterhammen zijn nog nooit zo fancy geweest! Waar het ooit begon met brood in een doos om mee te nemen, is de evolutie nu goed waarneembaar.

De trommel als beschermheer van uw brood

Brood heeft echter een minder goede eigenschap: het droogt snel uit en dat maakt de smaakbeleving een stuk minder aangenaam. Daarom wil je het zo lang mogelijk beschermen tegen luchtvochtigheid. Want laten we eerlijk zijn. Vers brood dat recht uit de oven van de bakker komt, is de standaard die je altijd op je ontbijtbord wilt zien verschijnen. Utopisch en onrealistisch?

Een houten broodtrommel kan voor die beleving zorgen en stelt de vergankelijkheid van brood nog eventjes uit. Langer vers en knapperig. Het openen van uw broodtrommel is alsof je elke ochtend weer de verse bakker binnenloopt.

Wist je dat?…
de Nederlander gemiddeld 60 kilo brood per jaar eet? Nederland mag dan ook met recht een broodland genoemd worden. En daar zijn we trots op. Brood behoort ten slotte tot de schijf van vijf en is cruciaal om genoeg vezels binnen te krijgen.

Brood op de plank

Je bent dagelijks op locatie aan het werk of van huis om andere activiteiten te ondernemen. Een gezonde lunch schiet er dan wel eens bij in. Dat is ook logisch, want aan het einde van de dag moet er immers weer brood op de plank, zodat deze vervolgens weer in de trommel kan. Deze trommel zorgt ervoor dat je de lunch weer zelf controleerbaar kunt houden.

Een heerlijke lunch
Je eet geen voedsel meer omdat er niets anders voorhanden is. Zo is een stuk fruit ook in een handomdraai meegenomen in je trommel. Met een houten broodtrommel is het alsof je lunch op een gouden dienblad wordt opgediend. Alleen is het goud dan beukenhout in dit geval. Een lunch- of ontbijtbeleving die eten een andere dimensie geeft. De trommel van hout is een uniek exemplaar in de collectie, die koken van secundair belang maakt. De lunch is vanaf nu de belangrijkste maaltijd!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een exclusieve houten broodtrommel scoren? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan houten broodtrommels en accessoires.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.