Houten dressoir

Houten dressoir

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten dressoir

Warmte in huis creëer je onder meer met hout! Houten meubels zijn populairder dan ooit tevoren. Steeds meer mensen kiezen voor een vloer van hout, houten kasten en houten tafels. Waar in huis maak jij momenteel al gebruik van houten meubels? Wanneer je nog geen hout hebt, zou je kunnen denken aan een houten dressoir. Een houten dressoir zorgt voor meer sfeer in je woon- of slaapkamer.

Een houten dressoir is niet alleen een leuke toevoeging aan je meubilair, het biedt je ook nog eens meer opbergruimte. Handig om je accessoires in op te bergen, je afstandsbediening in te leggen of andere spulletjes in te bewaren. Op een dressoir van hout kun je direct je tv kwijt in de woon- of slaapkamer! Lees snel verder, hoe een houten dressoir je interieur beïnvloedt.

Houten dressoir combineren met een moderne inrichting

Wat maakt hout zo populair? Hout heeft een landelijke en natuurlijke uitstraling, wat een tikkeltje klassiek over kan komen. Zeker als je kiest voor een meubel van massief hout, of een donker eiken dressoir. Juist dat klassieke tintje zorgt voor een warmere sfeer in je kamers. Ondanks het klassieke aspect van een houten dressoir, vallen deze kasten goed te combineren met een modern interieur.

Mocht je toch niet zo’n fan zijn van het donkere hout, dan kun je ook kiezen voor een houten dressoir in hoogglans wit. Dit ziet er een stuk moderner uit, maar biedt je alsnog de warmte van het hout. Denk bijvoorbeeld aan een houten dressoir, waar een paar witte verfkwasten overheen zijn gehaald.

Muur opvrolijken met een houten dressoir

Bijna iedere woning heeft wel van die muren, die een beetje saai zijn. Het is vaak lastig om bijpassende accessoires te vinden, die je aan de muur kunt hangen of ervoor kunt zetten. Een klok heb je wellicht al en een schilderij past niet bij de rest van je interieur. Een houten dressoir kan in dit geval de oplossing bieden! Zo heb je meer kastruimte en leid je direct de aandacht van de kale muur af.

Om een saaie muur op te vrolijken met een houten dressoir, is het belangrijk om het houten dressoir te combineren met verschillende bijpassende accessoires. Zo krijgt het houten dressoir nog meer sfeer.

Accessoires die aansluiten bij een houten dressoir:

  • Gouden en zilveren kandelaars.
  • Kleine plantjes in vrolijke, gekleurde bloempotjes.
  • Waxinelichtjeshouders voor de donkere avonden.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.