Houten eetkamerstoelen

Houten eetkamerstoelen

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten eetkamerstoelen

Na een lange en zonnige herfstwandeling kom je binnen in je warme huis. Het water voor de thee staat al te koken en de zak met krentenbollen ligt klaar op tafel. Alleen de boter moet nog even uit de koelkast gehaald worden, maar niet door jou. Jij bent gaan zitten op één van de houten eetkamerstoelen en staat niet meer op, totdat deze heerlijke lunch is genuttigd.

Houd jij ook zo van de natuur en kom je graag buiten? Houd je van klassiek, maar toch eenvoudig? Ben je het beu om tegen al die stoffen stoelen en banken aan te kijken? En wil je ook eens ontzettend graag, die kussens om op te zitten, gebruiken? Dan zijn de houten eetkamerstoelen toch jouw optie.

Inrichting en functionaliteit

Houten eetkamerstoelen kunnen de missende link zijn in de inrichting van jouw keuken. Al jaren had je een mooie eikenhouten tafel staan, maar de “perfect chair” ontbrak nog. De hoogte en breedte van de stoel zijn ideaal. Precies hoog genoeg om met je voeten bij de grond te kunnen en precies breed genoeg om comfortabel op te kunnen zitten. Houten eetkamerstoelen zijn daarnaast ook nog eens multifunctioneel, want of je ze nu in de keuken of in de woonkamer gebruikt, een eetkamerstoel past overal.

Fleur jouw houten eetkamerstoelen op

Ben je de simpele uitstraling van het hout na een tijdje nou enorm beu? Wil je opnieuw een boost geven aan de sfeer en het uiterlijk van je keuken, zonder direct een hele nieuwe set met houten eetkamerstoelen te moeten kopen? Dan is de oplossing misschien wel simpeler dan dat je denkt! Je kunt je stoelen namelijk opfleuren en extra kleur geven, door er een mooi passend zitkussen op te leggen of je kunt de leuning versieren in dezelfde kleuren als het tafelkleed. Het hout blijft behouden en toch varieer jij het uiterlijk van de stoel.

Tips voor de echte creatieveling

Is dit nou nog niet genoeg voor je en wil je ook heel graag de kleur en de vorm van je interieur aanpassen? Dan zal je toch op zoek moeten gaan naar een nieuwe set houten eetkamerstoelen. Maar waar en hoe? En welke varianten zijn er allemaal? Geen paniek, hier een aantal tips:

  • Ga op zoek naar houten eetkamerstoelen die verschillen in hoogte en uiterlijk van de standaard stoelen: bijvoorbeeld een barkruk, net iets anders en toch heel trendy
  • Ga op zoek naar een afwijkende kleur: zwart hout is de nieuwe mode
  • Koop een effen en simpele houten stoel en geef hem het uiterlijk dat jij in je hoofd hebt.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.