Houten fotolijstjes

Houten fotolijstjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten fotolijstjes

Iedereen heeft mooie herinneringen, herinneringen die je het liefst wilt koesteren, wilt laten zien of zichtbaar om je heen wilt hebben. Een foto van een mooie herinnering verdient een prachtig randje. Welke fotolijst krijgen jou foto's? Hou je het graag neutraal en natuurlijk? Ga dan voor houten fotolijsten!

Met houten fotolijsten geef je jouw dierbare momenten een prachtig podium. Bepaal met het soort hout welke sfeer je de ruimte meegeeft. Een tikkeltje Scandic of iets meer landelijk? het kan allemaal met houten fotolijstjes!

Houten fotolijstjes, niet alleen voor de foto..

Er zijn meerdere manieren waarop je houten fotolijstjes kunt gebruiken. Naast foto’s, kun je ook aan iets anders denken: houten fotolijstjes zijn als een frame voor jouw fantasie.

Knutsel iets zelf in elkaar wat in houten fotolijstjes past en hang het op een leuke plek.

  • Neem bijvoorbeeld een stukje borduurstof en naai er allemaal verschillende knopen op. Eenmaal op een fotolijst van hout geplakt, geeft dit een speels effect met een eigen twist.
  • Hou je van de natuur en wil je die op een bijzondere manier je huis in halen? Neem dan iets van buiten mee dat je aanspreekt. Denk bijvoorbeeld aan een bloem, een plantje, veertjes of iets anders bijzonders en laat het drogen in een dik boek. Als het helemaal plat en gedroogd is, leg je het voorzichtig achter het glaasje van de fotolijst en leg je het achterkantje er weer op. Zo haal je op je eigen manier de natuur in huis door middel van houten fotolijstjes.
  • Of je voorziet houten fotolijstjes van strass steentjes voor een glamoureus effect
  • Ook leuk en heel sfeervol: een muur vol met fotolijstjes, natuurlijk gevuld met jouw mooiste herinneringen.

Verschillende houten fotolijstjes

Houten fotolijstjes komen in alle vormen, maten en kleuren voor. Een stoere sfeer creëer je met een brede zwarte lijst. Iets chiquers ontstaat met een houten lijst van zilver. Laat de houten fotolijsten de kamer in springen met de mooiste kleuren en de leukste designs.

Pick your style!

  • Houten fotolijsten passen als snel bij een Scandinavische sfeer. Houd je van licht, eenvoudig en natuurlijke materialen? Kies dan licht houten, onbewerkte fotolijstjes, waarbij de structuur en kleur van het hout intact zijn gelaten. Super Scandic!
  • Een Country Chique touch geeft je met een fotolijst van gebeitst steigerhout. Helemaal eentje die voorzien van een hangertje met hartje.

Ideetje met houten fotolijsten

Zet buiten ook wat fotolijstjes neer of hang ze aan een van binnen uit zichtbare muur. Behandel de houten fotolijstjes met transparante beits of lak, stop er een leuke foto of iets anders naar keuze in en geniet ook buiten van de sfeer. Dit is niet alleen leuk om te zien als je buiten bent, maar het maakt van je tuin ook een verlengstuk van je interieur.

Liever een verweerde look en iets levendigers? Laat de weeromstandigen dan hun gang gaan met eenvoudige, onbewerkte houten fotolijstjes. Voor een nostalgische sfeer in de tuin!

Geef huis en tuin een boost en laat zien wat jouw mooiste herinneringen zijn door ze te omlijsten met houten fotolijstjes!

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. In de webshop vind je vast jouw favoriete houten fotolijsten en kun je bedenken welke uitstraling je hiermee wilt geven aan de ruimte.