Houten kandelaars

Houten kandelaars

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten kandelaars

Houten kandelaars zijn een mooi, antiek, accessoire die het vooral goed doen in een rustieke huiskamer of knusse slaapkamer. Het zijn een echte sfeermakers met een warme uitstraling.

Houten kandelaars zorgen samen met een brandende kaars gegarandeerd voor romantiek en stralen zonder vurig vlammetje een natuurlijk, mooie sfeer!

Houten knutselwerk

Houten kandelaars lenen zich perfect om er je eigen creativiteit op los te laten. Zo kun je een mooie simpele houten kandelaar zelf leuk vormgeven met allerlei unieke materialen zoals

  • schelpjes
  • foam
  • veertjes of
  • glitters

Maak het geheel af met speciale verf en je hebt compleet unieke, houten, antieke kandelaars in je eigen huis staan.

Om het nog interessanter te maken, kun je ook zelf aan de slag gaan met was en je eigen kaarsen maken. Het enige was je nodig hebt is paraffine, een kaarslont en kleurpillen. Daarna kan je je fantasie de vrije loop laten!

Maak kaarsen in allerlei vormen en maten, die prachtig shinen in de houten kandelaars!

Het brocante houten karakter

Wanneer je niet veel tijd hebt om zelf met houten kandelaars aan de slag te gaan, maar toch een kandelaar met karakter wilt, dan zijn brocante houten kandelaars misschien wel wat voor jou.

Dat zijn kandelaars van hout met een verleden, die misschien niet helemaal gaaf meer zijn, maar die juist daardoor een eigen verhaal lijken te vertellen.

Qua woonaccessoires kunnen authentieke brocante houten kandelaars je die sfeer geven waar je naar op zoek was.

Antieke houten kandelaars

In het chique landelijke interieur dat je voor je woonkamer gekozen hebt, kunnen eigenlijk antieke, houten kandelaars niet ontbreken. Antiek geeft soms net dat beetje extra cache waar je onbewust naar op zoek was.

Elegante kaarsen in het wit, gecombineerd met een oude houten kandelaar roepen een lichtelijk mysterieuze en bijzondere sfeer in het leven die maar moeilijk te evenaren is met houten kandelaars zonder zo’n verleden.

Antieke houten kandelaars zijn er in allerlei kleuren, zoals zeer donker met rode tinten voor de ingetogen slaapkamer tot een lichtere aardekleur die perfect past bij de pasteltinten van je woonkamer.

Verschillende vormen houten kandelaars

Omdat hout zo’n dankbaar materiaal is, zijn ook de vormen waarin houten kandelaars beschikbaar zijn heel divers. Van een massieve, grote kandelaar met indrukwekkend bombastisch houtsnijwerk tot een mooie subtiele kandelaar die zijn schoonheid uit simpele lijnen en curven haalt.

Er zijn altijd wel houten kandelaars te vinden die precies passen bij jouw beeld van het ideale interieur!

Neem een kijkje bij Westwing voor jouw perfecte houten kandelaars! Westwing is dè nieuwe manier van online interieurshoppen en biedt je elke dag nieuwe, exclusieve aanbiedingen op het gebied van Home & Living. Alles voor in huis en tuin is nog maar één klik van jou verwijderd. Laat je bij Westwing inspireren door de vele Do It Yourself tips en suggesties om van jouw interieur een pracht interieur te maken!