Houten ladder

Houten ladder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten ladder

Wil je een opvallend item aan je interieur toevoegen, of een gekke twist in huis? Dan is het tijd om in de weer te gaan met een houten ladder. Met een beetje creativiteit maak je er een te gek object van in huis!

En voor zo’n stijl upgrade hoef je niet eens onder de houten ladder te lopen. Dat scheelt weer… Bijgeloof of niet, je kunt altijd beter het zekere voor het onzekere nemen. Zeker met ladders!  

Houten ladder in elk interieur

Een ladder is natuurlijk van oorsprong eigenlijk gereedschap of iets wat je gebruikt om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Maar met een houten ladder in huis geef je jouw interieur een upgrade.

Een houten ladder past perfect in een woning met Scandinavische meubels of juist een huis met veel vintage of wat opvallende retro objecten. Hout in huis halen is eigenlijk altijd een goed idee. Het geeft warmte en een natuurlijk gevoel, een prachtige mix!

Heb je een wat strakker interieur? Kies dan voor een houten ladder van donker hout met stalen elementen. Dit geeft een rauwe touch naast een leren bank bijvoorbeeld.

Zo style je een houten ladder

De styling mogelijkheden met een houten ladder zijn eindeloos!

  • Je kunt de trap simpelweg als mooi object in de kamer zetten.
  • Maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal dingen op de houten ladder te zetten. Je gebruikt het trappetje dan eigenlijk als een soort alternatieve kast.
  • Houd je het graag clean en simpel? Hang dan alleen een of twee mooie gevouwen plaids over de trap.
  • Je kunt ook een houten ladder in de badkamer zetten en daar je handdoeken overheen hangen. Cute!
  • Een andere mooie manier om een houten ladder te stylen is met kaarsjes, windlichten, vazen met bloemen of wat leuke planten in een bloempot. Dat maakt het heel sfeervol en gezellig!
  • Ook mooi: een lamp op de houten ladder zetten of eraan hangen. Perfect voor een hoekje dat wel wat extra sfeer kan gebruiken!

Creatief met ladders

Van een houten ladder kun je ook een geweldige kast maken. Kies hiervoor een ladder die uit twee ladders bestaat met een tussenstuk. Klap de ladder uit en leg planken van mooi hout van de ene naar de andere kant. Bijzonder als boekenkast!

Maak een kledingrek met twee ladders! Creëer bovenin een hanggedeelte door er een houten stang op te leggen. En leg op de onderste treden houten planken. Prachtig!

Doe meer ideeën op bij Westwing! In deze webshop vind je een groot aantal accessoires en meubels. Vind hier jouw houten ladder en ga aan de slag met de vele styling tips waarover je in het online magazine van Westwing kunt lezen. Interieur experts en ontwerpers laten je bij hen thuis binnenkijken en geven suggesties om van jouw huis een mooi huis te maken.