Houten lectuurbak

Houten lectuurbak

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten lectuurbak

Slingeren bij jou thuis ook allerlei kranten, tijdschriften en ander lectuur los rond? En ben je het zat om elke week opnieuw alles bij elkaar te rapen? Dan is een centraal punt waar je dit allemaal in op kan bergen, ideaal.

Een houten lectuurbak is het woonaccessoire waarin jouw favoriete magazines en boeken bewaard kunnen worden. Want sommige stijlvolle covers van jouw leesvoer zijn gewoon het vertonen waard. Een houten lectuurbak is dus niet alleen praktisch, maar vooral ook een decoratief meubel in huis.

De houten lectuurbak voor in elk interieur

Ruim overzichtelijk op in de stijl van jouw interieur met een nieuw houten lectuurbak. Kies voor een robuust en antiek exemplaar, wanneer je aan jouw interieur een shabby chic uitstraling wil geven. Of ga voor een glamour look en kies een houten lectuurbak in een donkere tint met decoratief design. De soorten zijn oneindig en op elke inrichting aan te passen.

Ook kan je de houten lectuurbak onbehandeld kopen en op eigen wijze verfraaien. Bijvoorbeeld met een opvallende kleur die in jouw interieur eruit springt. Dan heb je absoluut een unieke eyecatcher voor in huis.

Hang de houten lectuurbak op

Bevestig eens de houten lectuurbak boven een bank of bed. Zeker wanner je niet veel ruimte hebt in jouw appartement, is dat een ideale oplossing. Daarnaast kan het ook een nieuwe blikvanger worden voor aan de muur. Kies voor een eigen design, van bijvoorbeeld oude pallets en maak daarmee meerdere vakken naast of boven elkaar. Want sommige magazines en ander lectuur verdienen een meer prominente plek in het interieur.

Leuk is het ook om de houten lectuurbak op wielen te zetten en er een nieuwe bijzettafel voor in huis van te maken. Dan berg je meteen op een nette en decoratieve manier jouw overtallige voorraad lectuur op.

DIY: Maak van de houten lectuurbak een nachtkastje

Een houten lectuurbak is een handig multifunctioneel product. Je kan er namelijk ook voor kiezen om dit product in de hoek van een slaapkamer te bevestigen. Kantel de houten lectuurbak eerst zijwaarts en bevestig deze met een aantal spijkers in de muur. Erg simpel en zo kan je deze kleine ruimte ook meteen handig indelen.

Laat boeken en magazines pronken in jouw interieur met een houten lectuurbak. Veel van de covers mogen namelijk gezien worden en dan is het spijtig om deze ergens in een hoek te laten verdwijnen. Kies een houten lectuurbak in de stijl van jouw huis, of maak het de blikvanger van jouw interieur door deze uit te laten blinken in een opvallende kleur of design.