Houten spiegels

Houten spiegels

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten spiegels

Houttinten in huis zorgen ervoor dat je interieur de sfeer krijgt van de landelijke of Scandinavische stijl; erg rustgevend, natuurlijk en stijlvol. Klinkt dit een beetje als hoe jij jouw interieur hebt of wilt hebben? Dan horen houten spiegels zeker in jouw interieur huis!

Met de verschillende soorten houten spiegels creëer je een serene en stijlvolle sfeer in huis. In de hal, de woonkamer, slaapkamer of op zolder; waar komen jouw houten spiegels te staan of te hangen?

Houtsoorten

Houten spiegels kennen een ruim aanbod aan houtsoorten; van net gepolijst hout tot de groffe en natuurlijke textuur en hout met sierlijke figuren erin gegrafeerd. Denk ook aan verschillende kleurtinten voor houten spiegels, variërend van donker mahoniehout tot aan steigerhout. Iedere houttint draagt bij aan de chique en verfijnde sfeer die in jouw interieur heerst.

Plaats in huis

Waar in huis hang jij de houten spiegels op? Heb je een houten kaptafel in je slaapkamer? Plaats daar een nette, ovale wandspiegel boven, bij voorkeur in ongeveer dezelfde houttint. In tegenstelling tot de rechthoekige wandspiegel straalt de ovale wandspiegel wat meer zachtheid en elegantie uit. Een erg geschikte accessoire in jouw slaapkamer dus!S

Huiskamer spiegel
Een houten spiegel staat niet alleen leuk in de slaapkamer. Met een pracht exemplaar in de woonkamer heb je een echte blikvanger in je interieur. Heb je een landelijk interieur? Ga voor een spiegel met een eikenhouten omlijsting voor een romantische twist. In een industrieel interieur hang je boven de schouw een steigerhouten spiegel.Dit houtsoort is grof voor een stoere touch in de kamer.

Wandspiegels

Een houten wandspiegel doet het ook erg goed in de hal van je huis. Rechthoekige houten spiegels passen hier het beste, om toch enige rust in deze dynamische omgeving te introduceren. Ter versiering zou je met de feestdagen een leuke krans over de hoek van de spiegel hangen. Maak het geheel af met lint en je krijgt een heuze, feestelijke sfeer!

Barok wandspiegels
Heb je een klassiek, landelijk of glamour interieur? Geef de ruimte meer flair door een barok wandspiegel in ovale vorm boven de schouw te hangen. Het liefst een houten omlijsting met likje gouden of zilveren verf. Zo heb je een brocante touch in je interieur!

Staande spiegels

Ook wat de staande spiegel betreft heb je een ruime variatie in houten spiegels. Dit type houten spiegels komt het best tot zijn recht in de slaapkamer, maar past ook goed in de badkamer! Weliswaar, nadat het hete stoom is weggetrokken na het douchen, kun je jezelf in de badkamer nog even van top tot teen bekijken voor je uit huis vertrekt!

Vintage staande spiegels
Ben je op zoek naar een oude spiegel voor in de slaapkamer? Vintage spiegels zijn trendy en uniek. Een staande spiegel met een vintage look geeft de ruimte meer sfeer. Vaak ziet zo een spiegel er geleefd uit voor een ruigere uitstraling.

Designer spiegels

Naast de houten spiegels met de standaard houten lijsten, kun je er ook voor kiezen houten spiegels met een geheel uniek ontwerp kiezen. Echte designer houten spiegels! Denk aan een houten rand in een haast mozaïek ontwerp, waarbij de houten randjes in allerlei verschillende richtingen lopen en de tussenruimtes opgevuld worden met glasstukjes.

Of wat dacht je van houten spiegels waar het spiegelglas diep in zit verwerkt. Het houten omhulsel van de spiegel is ver naar voren gebracht, waardoor je ruimte hebt om spulletjes in de rand van de spiegel te plaatsen. Handig in de badkamer! Je kunt heel veel kanten op met houten spiegels. Waar ga jij ze allemaal in huis plaatsen?

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen!