Houten toiletrolhouder

Houten toiletrolhouder

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHouten toiletrolhouder

Het sanitair is een niet te onderschatten ruimte die je het beste inricht volgens de stijl van de rest van je interieur. Daarvoor hoef je helemaal niet drastisch te werk te gaan. Met de juiste accessoires creëer je elke sfeer die jij maar voor ogen hebt.

Hou je van warm, natuurlijk en naturel? Dan zijn houten accessoires in toilet en badkamer dè oplossing! Iedere kleine toevoeging of vervanging zorgt voor meer verandering dan je van te voren had gedacht. Begin maar eens met een nieuwe rolhouder. Een houten toiletrolhouder doet veel meer met de sfeer dan je ooit had gedacht!

Houten toiletrolhouder: in allerlei soorten en maten

Van een houten toiletrolhouder heb je er wel duizenden, die is niet als één soort te vangen. Is de gemeenschappelijke noemer qua stijl en uitstraling ‘warmte en natuurlijk’, zijn er toch ook heel veel nuances waarmee je je favoriete sfeer kunt bepalen.

Hout is een basismateriaal waarmee je een aantal interieurstijlen aan kunt geven. De manier waarop het hout verwerkt en vormgegeven is, bepaalt de stijl.

  • Een houten toiletrolhouder is een onmisbaar item in een volgens de Scandinavische trend ingerichte woning. Kies dan een rolhouder met een houten rond plateau waarop een eenvoudig en bijna onbewerkte tak de toiletrolhouder is. Eentje die uit een Noors woud lijkt te zijn ontsnapt en zo in een handomdraai zorgt voor een trendy look.
  • De landelijke Country Style kan ook niet zonder houten accessoires! Een houten toiletrolhouder is dan wit gelakt, heeft ronde vormen, is voorzien van een sierlijk geschreven quote of een uit het hout gesneden hartje. Hiermee creëer je sferen als in een Frans vakantiehuis!

Een alternatieve houten toiletrolhouder?

Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een standaard waarbij toiletrolhouder en wc borstel samen worden gehouden. Dat kan een volledig houten standaard zijn of eentje met alleen een houten toiletrolhouder en de rest van een gepolijst chroom of rvs. Zo’n toiletrolhouder is heel handig in kleine ruimtes of wanneer je geen zin hebt een toiletrolhouder tegen de muur te monteren.

Nog een alternatief: een houten toiletrolhouder die boven een rieten mand hangt. In de mand bewaar je de reserve wc rollen, terwijl de houten rolhouder erboven hangt. Ook hiermee heb je een handig accessoire voor in het kleine toilet of de badkamer.

Welke toiletrolhouder je ook kiest, onthoud: ga je voor warm en gezellig, dan ga je voor een houten exemplaar!