Huwelijkscadeau

Huwelijkscadeau

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHuwelijkscadeau

Het huwelijk moet iets heel bijzonders zijn en de trouwdag de mooiste dag in het leven van de bruid en bruidegom. En zo bijzonder als deze dag moet ook het huwelijkscadeau voor het bruidspaar zijn!

Net zoals een bruidstaart, de trouwringen en de huwelijksdans behoort het huwelijkscadeau ook bij een huwelijksceremonie. Trouwen is liefde en dus zullen ook de cadeaus voor de bruiloft met liefde en natuurlijk met oog voor detail uitgekozen worden, om het bruidspaar een onvergetelijke vreugde te bezorgen. Of het nu een voucher is om ergens samen tijd te spenderen, een geldbedrag of iets zelfgemaakt: De cadeaus en hun verpakking zullen met liefdevolle details worden versierd en lang in de gedachte van de ontvanger blijven!

Huwelijkscadeau – cadeau ideeën

Een huwelijkscadeau is iets bijzonders op zich! Welke waarde moet het cadeau hebben? Moet het een geldbedrag zijn of iets persoonlijker? Vaak ontbreekt een duidelijk en eenvoudig idee voor een leuk en origineel huwelijkscadeau.

HuwelijkscadeauAls het bruidspaar geen wensenlijstje heeft bekend gemaakt en jij het paar ook niet zo goed kent, dan is de weg naar een perfect huwelijkscadeau vaak best lastig.

Foto’s of cadeaus met gravering zijn leuke huwelijkscadeaus: Ze tonen het bruidspaar, dat je echt moeite aan de planning en keuze van het cadeau hebt besteedt.

Wanneer de bruid en bruidegom dit speciale en zeer persoonlijke cadeau bevallen, dan was het een schot in de roos!

Geldgeschenk als huwelijkscadeau

Geldgeschenken zijn als huwelijkscadeau altijd zeer populair – en niet alleen, om de financiering van het huwelijk wat te verlichten voor het bruidspaar: Met geldgeschenken kun je ook de smaak van de bruid en bruidegom bijna niet missen.

Je hoeft op deze manier geen rekening met de favoriete kleur of andere voorkeuren van de ontvangers te houden. Toch moet je ook bij geldgeschenken als huwelijkscadeau moeite voor de verpakking doen – hier telt creativiteit!

Wenst het paar geld voor de huwelijksreis? Dan knutsel je een klein strand en vouw je het biljet zo, dat het een vis of strandstoel is! Er zijn ook grote ballonnen, die op aanvraag met confetti, slingers en geld gevuld kunnen worden – een leuk idee voor een geldgeschenk!

Deze en nog vele andere originele cadeau ideeën rond het thema geldgeschenk zijn er – wees creatief!

Wat voor bedrag moet een geldgeschenk zijn? Dat is een moeilijke vraag, omdat een laag bedrag te zuinig is en een te hoog bedraag vaak ook niet op zijn plaats is. Als de waarde van je geldgeschenk ongeveer tussen de 50 en 100 euro ligt, dan zit je meestal goed en kan er eigenlijk niets misgaan.

Huwelijkscadeau voor in huis

Een huwelijkscadeau voor in huis? Dat is tricky, dus verdiep je goed in de smaak en stijl van het huwelijkspaar. Kies je voor iets in huis, dan ben je beter een hele goede bekende..

  • Een schilderij of foto voor aan de muur als huwelijkscadeau: kies dan iets waar het koppel al langer naar uit kijkt. Een mooie print van een bekende fotograaf, of een kunstenaar uit jullie kennissenkring.
  • Verrassende accessoires als huwelijkscadeau: iets nieuws en origineels met een apart design. Vazen of lampen die net even iets anders zijn!
  • Met klassiekers als een mooi servies en fotolijsten zit je altijd goed! Houd het dan neutraal.

Laat je verder inspireren door Westwing, de nieuwe manier van interieurshoppen. Style experts en ontwerpers geven exclusief voor Westwing een kijkje in hun mooi ingerichte huis. Zo blijf je up to date over de laatste trends en krijg je genoeg food for thoughts in je zoektocht naar een perfect huwelijkscadeau. Zo kom je gegarandeerd origineel uit de hoek en maak je jouw getrouwde vrienden of familie heel gelukkig!