Hydrofiele washandjes

Hydrofiele washandjes

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorHydrofiele washandjes

Ben je voor de eerste keer zwanger? Een kleine op komst en bezig om de uitzet voor de verzorging van je baby compleet te maken? Van verschillende kanten krijg je lijstjes aangeleverd en adviezen van ervaren familie en vrienden opgelegd. Jij probeert je daar een weg door te banen, want bij veel accessoires vraag je je af of dat nou allemaal wel nodig is.

Speciale speentjes, parabenenvrije speeltjes en ergonomisch gevormde flesjes liggen al keurig klaar op de commode voor je baby. Ook de hydrofiele luiers zijn netjes volgens het nodige aantal opgestapeld, maar hydrofiele washandjes? Is dat nou wel nodig? Jazeker! Het lijkt misschien een beetje overdreven, maar hydrofiele washandjes zijn er echt niet voor niks.

Waarom hydrofiele washandjes?

Wat is dat eigenlijk, hydrofiel katoen? Hydrofiel katoen is een extra sterk geweven stof. Hydrofiel is:

  • Sterk en duurzaam
  • Goed absorberend
  • Snel droog
  • Licht van gewicht

Met hydrofiele washandjes was je je kleine baby op een zachte manier en zul je merken dat de dunne stof veel beter werkt dan de dikkere badstof van gewone washandjes.

Je kunt het je nu misschien nog niet voorstellen, maar in de drukte van de verzorging van je baby, ga je de positieve eigenschappen van de hydrofiele washandjes vast en zeker heel erg waarderen.

Nog meer voordelen van hydrofiele washandjes

De hydrofiele washandjes gebruik je niet alleen om je baby in bad op een zachte manier mee te wassen, maar heb je altijd bij de hand:

  • Als snoetenpoetser tijdens de maaltijd
  • Als zakdoek voor onderweg en vervanging voor een spuugdoekje, mochten die allemaal in de was zitten..

Hydrofiele washandjes zijn veel sneller droog dan andere doekjes en pak je zo weer tevoorschijn!

Maak het gezellig met hydrofiele washandjes

Gebruik de overdaad aan nodige accessoires voor je baby op een positieve manier en decoreer de babykamer ermee.

Zie de aanschaf van hydrofiele luiers en hydrofiele washandjes niet als iets verplichts of saais, maar ga voor een leuk motief of mooie kleur die past bij de inrichting van de kamer.

Mix figuurtjes op hydrofiele washandjes af met effen gekleurde doeken voor een sfeervol plaatje.

Van hydrofiele washandjes heb je veel meer en langer plezier dan je van te voren ooit had kunnen denken!

Ontdek Westwing

Kan je nog wat inspiratie gebruiken voor de inrichting van de kinderkamer? Laat je dan inspireren door Westwing. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn.