IJscrusher

IJscrusher

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIJscrusher

Picture this: het is warm weer buiten en je hebt zin in een heerlijk gekoeld drankje. Wat ga je maken? Een ijskoffie, een zelfgemaakte cocktail of een healthy smoothie? Aan de jou de keuze!

Voor het maken van deze heerlijke dranken heb je het juiste apparatuur nodig om de ingrediënten met elkaar te mixen. Zo heb je naast een blender ook een goede ijscrusher nodig want: zonder ijs geen koud drankje!

Waarvoor gebruik je een ijscrusher?

Een ijscrusher wordt gebruikt om van ijsblokjes ijsgruis te maken. Heerlijk voor in de ijskoffie! Door ijsblokjes te malen is het verstandig om een goed keukenapparaat te gebruiken die dit aankan. Een normale blender is niet gemaakt om ijsblokjes te malen, daar kun je beter een ijscrusher voor gebruiken!

Wat is een ijscrusher

Een ijscrusher is een fijn apparaat die je in de keuken moet hebben staan! Voor een lekkere ijskoffie of cocktail in huis komt een ijscrusher goed van pas! Ook kun je ijsblokjes vermalen om andere frisdranken te koelen of om toetjes mee te maken!

Soorten ijscrushers

Er zijn verschillende soorten ijscrushers. Zo kun je de ijsblokjes handmatig vermalen of laten vermalen met een elektrische ijscrusher. Kijk wat jij zelf het handigst vindt! Ga je kleine hoeveelheden ijsblokjes vermalen? Kies dan voor een ijscrusher die je handmatig moet vermalen. Voor grote hoeveelheden is het natuurlijk logisch dat je daar een elektrische ijscrusher voor gebruikt!

IJscrushers die je met de hand moet bedienen zijn vaak gemaakt van plastic of kunststof. Zo zijn deze apparaten licht van gewicht en kunnen ze zo overal mee naartoe worden genomen!

Elektrische ijscrusher

Voor het vermalen van grote hoeveelheden ijsblokjes kun je beter een elektrische ijscrusher gebruiken. Deze zijn vaak gemaakt van rvs, stevig en met een druk op de knop vermalen ze al het ijs tot ijsgruis. Een elektrische ijscrusher is groot en neemt flink wat ruimte in beslag, maar dan heb je ook een kwalitatief goede ijscrusher!

Recept:  smoothie met banaan en mango

Heb je inmiddels erg zin gekregen in een zelfgemaakt drankje? Volg dit recept en je hebt een heerlijke smoothie voor een gezonde start van de dag! Natuurlijk kun je deze smoothie op elk gewenst moment drinken!

Je hebt nodig:

  • 2 bevroren bananen
  • 1 mango (in stukjes)
  • 5 ijsklontjes
  • 250 gram Griekse yoghurt

Stop alles behalve de ijsklontjes in de blender. Meng de ingrediënten tot een gladde smoothie. Doe vervolgens de ijsblokjes in de ijscrusher en wacht tot alle ijsblokjes zijn vermalen. Voeg dit ijsgruis toe bij de smoothie en laat de blender nog dertig seconden mixen. Kijk eens aan, een zelfgemaakte smoothie met heerlijke ingrediënten. Proost!

Ontdek Westwing

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Ook jouw ijscrusher bestel je eenvoudig online via Westwing. Daar wordt iedereen vrolijk van!