IJsemmer met deksel

IJsemmer met deksel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIJsemmer met deksel

Tijdens zwoele zomeravonden komen de flessen wijn al snel op tafel. Drankjes en hapjes worden volop genuttigd, tot in de late uurtjes. Om de flessen lekker koel te houden, heb je ze allemaal in de koelkast gestapeld. Zelfs in de vriezer liggen wat flessen die je snel wilt koelen. Steeds op en neer lopen is niet ieders favoriet. Bespaar jezelf en je gasten de moeite en gebruik een ijsemmer met deksel om je flessen wijn lekker koel te houden. Zo blijft de drank op een perfecte temperatuur én binnen handbereik.

Je flessen wijn koud houden, daar is een ijsemmer met deksel ideaal voor. Toch zijn flesjes wijn en champagne niet de enige die een plekje verdienen in de emmer. Flessen frisdrank, likeuren en ijskoffie blijven net zo koel in de ijsemmer met deksel.

Do it yourself

Vul de ijsemmer met deksel ook eens met enkel ijsklontjes. Zo kun je elk glas van koude ijsklontjes voorzien op een warme zomerdag in het park. Een leuk idee is om je eigen ijsklontjes te maken en je ijsemmer met deksel daarmee te vullen! Gebruik een siliconen ijsvorm om je eigen ijssculpturen te maken. Je hebt allerlei grappige vormen en varieer ook eens met limonade, stukjes fruit en kruiden om een drankje extra leuk te presenteren met een ijsklontje!

Een ijsemmer naar keuze

Een ijsemmer met deksel is lekker luxe. Het oogt een stuk chiquer dan een open variant. Waarom? Je kunt op een subtiele manier je ijsblokjes verbergen en flessen drank aan het zicht onttrekken. En dat niet alleen: ijsblokjes en drankjes blijven zo lang mogelijk koel! Een persoonlijk ding is de ijsemmer met deksel. De vele varianten zorgen ervoor dat je altijd in stijl dranken serveert.

  • Zilverkleurige aluminium ijsemmers met handvaten ogen chique en stijlvol. En al helemaal wanneer de emmer dubbelwandig is!
  • Een ijsemmer van kunststof is heerlijk doorzichtig en laat goed zien wat je er allemaal in verbergt.
  • Echte luxe ervaren? Dan is een rvs ijsemmer met deksel, ijstang en een set bijzondere glazen de beste keuze. Accessoires maken het af. Tijdens een feestje is deze ijsemmer met deksel ideaal. Gesmolten ijsblokjes en een zee van water behoren tot het verleden!

Waarom een ijsemmer met deksel alleen voor jezelf houden? Tijdens een kinderfeestje of picknick vul je de ijsemmer met ijsblokjes en zelfgemaakte limonade. Een gekoeld vruchtensapje doet het altijd goed na een sportieve middag. Tip: maak je eigen ice tea of sangria en serveer dit ook in je ijsemmer met deksel!

Time to celebrate! Party in stijl en koel je drank in een ijsemmer met deksel!