IJsemmer

IJsemmer

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIJsemmer

Picture this: je bent jarig en je vrienden komen op bezoek. De flessen wijn komen op tafel en iedereen geniet heerlijk van alle drankjes en hapjes. Om de flessen gekoeld te houden, zet je ze in de koelkast. Iedereen loopt met enige regelmaat de keuken in om met een goed gevuld glas weer terug te komen. Bespaar iedereen de moeite en zet een ijsemmer vol met ijsblokjes op tafel! Alle flessen blijven op de perfecte temperatuur en hoeft niemand weer naar de koelkast te lopen. Ideaal toch?

Je kunt natuurlijk ook een ijsemmer vol met ijsblokjes op tafel zetten om je glas van enkele blokjes ijs te voorzien! Tijdens de warme zomerdagen, op feestjes of in het park. Een ijsemmer komt altijd goed van pas! Een prachtige zilverkleurig ijsemmer met handvaten, een doorzichtig kunststof emmer met een groot hengsel of een luxe ijsemmer van rvs met een ijstang en een deksel. Koel al je dranken met een ijsemmer naar keuze!

Soorten ijsemmers

Zonder deksel, met deksel. Hoog of laag. Groot of klein. Qua formaat kun je uit verschillende ijsemmers kiezen! Welk ijsemmer past er het best in jouw huis? Bedenk wanneer je een ijsemmer gaat gebruiken. Tijdens feestjes, diners of voor spontane drankjes in de tuin? Voor elke gelegenheid is de formaat van een ijsemmer essentieel! Met feesten en diners zul je een grotere ijsemmer nodig hebben dan voor een klein groepje mensen.

Ook is de keuze van het soort materiaal niet geheel onbelangrijk. Ga voor een ijsemmer van:

  • Kunstof,
  • glas of
  • plastic?

Voor elke gelegenheid komt de ene ijsemmer beter van pas dan de andere. Tijdens feesten zijn van rvs gemaakte ijsemmers een goede keuze. In deze ijsemmers blijven de ijsblokjes het langs koud. Dat betekent dat er geen gevaar is op gesmolten blokjes oftewel: een emmer vol met water.

Luxe ijsemmers

Om de ijsblokjes (en de flessen wijn) zo lang mogelijk koel te houden, kun je beter een ijsemmer met een deksel uitzoeken. Deze emmers ogen ook wat luxer dan een open variant. Waarom? Je verbergt op een subtiele manier de emmer met vol met ijsblokjes. Dat niet alleen. Je houdt dus ijsblokjes zo lang mogelijk gekoeld.

Ingebouwde ijsemmers 
Wil je er zeker van zijn dat je de hele avond voorzien bent van een emmer (of emmers) vol met ijsblokjes? Er zijn luxe ijsemmers die door middel van stroom altijd op de juiste temperatuur gekoeld blijven. Een avond gegarandeerd gekoelde drank. Deze prachtige ijsemmers zijn vaak in moderne en zeer luxe keukens gebouwd. Of in luxe sloepen om de hele dag op het water heerlijk te kunnen genieten van gekoelde dranken.

IJsemmer met ijstang

Een ijsemmer vol met ijsblokjes is niet compleet zonder ijstang. Dit staat niet alleen chic, maar ook stijlvol! Met een ijstang pak je voorzichtig één voor één de ijsblokjes uit de ijsemmer om je glas wijn of ranja meer te vullen. Bij elke ijsemmer hoort een passende ijstang bij. Een van rvs gemaakte ijsemmer is vergezeld met een van rvs gemaakte ijstang. Bij een doorzichtig kunststof ijsemmer hangt een dezelfde soort materiaal gemaakte ijstang aan. Dit oogt luxe en netjes!

Limonade in de ijsemmer

Op een kinderfeestje of tijdens een warme zomerdag kun je een ijsemmer ook vullen met ijsblokjes en zelfgemaakte limonade. Na het spelen laat je de kinderen genieten van heerlijk gekoelde vruchtensap! Natuurlijk kun je ook op andere gelegenheden een ijsemmer vol met limonade op tafel zetten. Een zelfgemaakte ice tea of een verrukkelijke sangria in een ijsemmer maak je je gasten altijd blij mee.

Tip! 
Heb je iets te vieren? Dan hoef je maar één ding te doen. Vul de ijsemmer vol met ijsblokjes en zet er een paar flessen wijn in en je hebt de hele avond perfecte gekoelde drankjes!

Ontdek Westwing

Waar kun je voor een mooie prijs een luxe ijsemmer vinden? Dan ben je bij Westwing aan het juiste adres. Bij Nederlands eerste, exclusieve online Home & Living webshop, vind je een grote variatie aan ijsemmer en bijbehorende accessoires.

Bij Westwing vind je elke dag nieuwe aanbiedingen en een brede selectie van mooie en exclusieve producten met korting tot 70%! Een online bestelling via Westwing is gemakkelijk gemaakt. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.