IJsschep

IJsschep

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIJsschep

De zomer is in aantocht, tijd voor ijs! Zeker op warme dagen is het fijn om een bak schepijs in de vriezer te hebben liggen. Maar op het moment dat je wil gaan genieten van een lekkere portie ijs, blijkt dat het maken van mooie ijsbollen toch wel erg lastig is. Dat harde ijs krijg je met de lepel maar niet uit de bak. Niet gek, want lepels zijn er nu eenmaal niet voor gemaakt om mooie ronde ijsbollen mee te kunnen scheppen. Ook met de spatel kom je niet ver.

Wat de oplossing dan wel is? Een goede ijsschep! Alleen met een ijsschep schep je bolletjes als in een ijssalon.

Een goede presentatie door gebruik van de ijsschep

IJs is een product waarvan je optimaal moet genieten. Of je het nu voor jezelf pakt of serveert als dessert bij een diner voor vrienden of familie. Met een mooie presentatie smaakt je ijs nog lekkerder. Wil jij ook mooie ijsbollen scheppen? Dan heb jij een goede ijsschep in je keukenlade nodig.

Een ijsschep is typisch zo’n voorbeeld van accessoires in de keuken die je niet veel gebruikt, maar uitermate handig zijn als je indruk wilt maken met een feestelijk diner.

Een ijsschep in verschillende soorten en maten

Met een ijsschep in huis heb je nooit meer gedoe met het opwarmen van lepels of andere foefjes, maar kun je gewoon gebruikmaken van goede materialen die doen waar ze voor bedoeld zijn. Kies je ideale ijsschep door te letten op:

  • Grootte
  • Mechanisme
  • Materiaal

Grootte
Welke maat ijsschep je nodig hebt, maakt niet uit. Lekker genieten van grote ijsbollen? Dat kan! Of wil je juist elegante kleine ijsbolletjes kunnen scheppen voor een bijzondere presentatie? De keuze is reuze!

Mechanisme
Wanneer de steel van de ijsschep een knijpmechanisme bevat, kun je een mooie ronde bol ijs scheppen. Naast ijsknijpers heb je ook ijsdippers. Dit is een speciale ijslepel zonder mechanisme. Door het anti-vries materiaal schep je toch makkelijk een bolletje ijs.

Materiaal

  • RVS
  • Kunststof
  • Aluminium

De ijsschep voor iets anders dan ijs

Hou je van koken en bakken, dan kan een ijsschep ook bij het bereiden van andere gerechten een handig keukenhulpje zijn.

  • Bij het vullen van de cupcake tray met beslag.
  • Bij het maken van oliebollen.
  • Bij het mooi presenteren van mousse.

De ijsschep? Een gadget voor de liefhebber!

Een ijsschep is typisch een product waarmee je jezelf net dat beetje extra in de watten legt. En dat mag best wel! Zeker voor de liefhebbers van ijs zijn dit gadgets die het leven een stukje mooier maken. Een design ijsschep kopen? Dat kan! Een ijsschep met een strak en modern ontwerp is een meerwaarde voor jouw keuken, zowel functioneel als qua uitstraling.

Impress your friends

Maak indruk op je visite met het presenteren van ijs geschept met de ijsschep. Maar nog leuker is het om ook het ijs zelf te maken. Dat is  helemaal niet zo moeilijk. Een goed recept, verse ingrediënten en een vriezer zijn voldoende. Zo maak jij echt indruk op vrienden of familie. Het is natuurlijk ook geen straf om zelf te genieten van deze ijskoude lekkernij. Met de ijsschep wordt het zomerse leven weer een beetje mooier!

Ontdek Westwing

Op zoek naar een mooie ijsschep? Neem dan eens een kijkje bij Westwing. Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Dus naast die ijsschep shop je direct ook mooie ijscoupes, of leuke schaaltjes en handige ijslepels voor de ultieme presentatie.