Imitatiebont plaid

Imitatiebont plaid

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorImitatiebont plaid

Het is koud buiten, het is nat buiten... Maar binnen staat de verwarming lekker aan. Het is altijd fijn thuis komen in een warm huis, zeker in de koudere maanden van het jaar. Maar met een warm huis kun je meerdere dingen bedoelen. Warm huis in de zin van de temperatuur die je voelt als je naar binnenloopt? Of warm in de zin van de sfeer die je proeft in een huis? Hier wordt dat laatste bedoeld, al is het natuurlijk ook fijn dat de temperatuur in huis warm genoeg is.

Een goede manier om die warmte in huis te brengen, is door je woonkamer aan te kleden met zachte voorwerpen. Hierbij kan je denken aan kussens, maar heb je ook al eens gedacht aan een imitatiebont plaid?

Ruime keuze luxe plaids van nepbont

Een imitatiebont plaid is er in vele soorten en maten. Er bestaan hele harige plaids van imitatiebont, maar er is ook bont plaid met kortere haren. Het leuke van een imitatiebont plaid is dat het zo veelzijdig is. Je kunt het neerleggen waar je wilt en ook net zo vaak weer verplaatsen als je wilt. Ook wat betreft de kleur zit je niet vast aan één kleurtje. Zo heb je een imitatiebont plaid in het grijs, zwart, wit maar ook een imitatiebont plaid in het bruin en zelfs in opvallende kleuren zoals paars. Zijn je woonaccessoires redelijk strak maar wil je toch een speels ogende accessoire in je woonkamer? Ook dan biedt een imitatiebont plaid de uitkomst.

Plaids in elk seizoen!

Omdat je met een imitatiebont plaid alle kanten op kunt, betekent het ook dat het zeker niet alleen in de herfst en de winter een geschikte woonaccessoire is.

Zo gebruik je een plaid van nepbont op verschillende manieren.

  • Als warme deken binnen en buiten
    Wie wil nou niet aan het einde van de dag neerploffen op een bank met een heerlijk zachte imitatiebont plaid. Of blijf je nog even lekker in de tuin zitten op je houten bankje bij een verwarmend vuurtje.
  • Als zacht zitje
    Leg een imitatiebont plaid op het bankje en je hebt niet alleen meer sfeer, maar ook meer comfort gecreëerd. Hierdoor kun je meer genieten van je prachtige imitatiebont plaid. En het mooiste van alles aan een imitatiebont plaid is dat het op diervriendelijke wijze gemaakt is. Een imitatiebont plaid bevat geen dierlijke producten. Dus ook je geweten kan rustig onderuit zakken op de bank.

Natuurlijk is er nog een definitie van een warm huis. Het huis waarin je je thuis voelt en je gezellig met z’n allen op de bank zit onder het genot van wat hapjes en drankjes. En op die bank ligt natuurlijk een imitatiebont plaid.

Ontdek Westwing

Westwing is de nieuwe manier van online interieur shoppen en biedt je alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires, bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur, vernieuwende gadgets: allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Ben je opzoek naar sfeervolle kussens en luxe plaids? Neem dan eens een kijkje bij Westwing en bekijk de vele woonaccessoires die jouw bank warm en gezellig maken.