Industriële bijzettafel

Industriële bijzettafel

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIndustriële bijzettafel

Zoek jij nog een klein tafeltje waar je voeten op kunnen rusten tijdens het tv kijken, waar je een kaasplankje en wijntje op kunt wegzetten of waar je gewoon wat tijdschriften op kunt leggen? Dan is een industriële bijzettafel iets voor jou. Dit bijzettafeltje heeft een excentrieke uitstraling en vult een lege ruimte in je woning perfect op.

We zien steeds vaker industriële accenten terugkomen in onze woningen. Het is tegenwoordig super hip om wat industriële accessoires of meubels in je woning te plaatsen, en dit is dan ook vrijwel in ieder interieur gemakkelijk toe te passen. Een industriële bijzettafel geeft je interieur een creatief tintje en voorziet jou in alle gemakken die je van een bijzettafeltje verwacht. Meer weten over een industriële bijzettafel? Lees dan verder.

Waar plaats je een industriële bijzettafel?

Industriële bijzettafels kunnen op meerdere plekken in het huis geplaatst worden. Hieronder vind je een overzichtje van ruimtes waar je tafel geplaatst kan worden.

  • De meest voor de hand liggende ruimte is de woonkamer, waar je bijzettafeltje fungeert als meubelstuk om je voeten op te laten rusten, waar je wat hapjes en drankjes kunt wegzetten of wat tijdschriften op kunt plaatsen.
  • Een laag industrieel bijzettafeltje in de keuken zorgt voor een authentieke look en kan gebruikt worden om wat keukengerei op te plaatsen.
  • Een industrieel bijzettafeltje, in combinatie met een antieke klok, geeft karakter aan je hal. Hier ontvang je gasten, dus een beetje klasse in je hal is nooit weg!
  • Je kleren netjes opbergen in je kledingkast en gedragen kleren in de wasmand… het is de gebruikelijke gang van zaken, maar soms heb je daar gewoon even geen zin in. Een industriële bijzettafel in je slaapkamer kan fungeren als kledingkast voor als je even geen energie meer hebt en meteen je bed in wilt duiken!

Wat voor soort industriële bijzettafel zien we terug in jouw interieur?

Een industriële bijzettafel is in veel verschillende modellen en stijlen te verkrijgen. Als je voor deze tafel kiest, is het allereerst aan te raden om ook wat andere industriële accenten terug te laten komen in je woning. Denk aan andere industriële meubels, zoals kasten of tafels. Ook kun je jouw bijzettafel combineren met een industriële salontafel. Of ga voor het plaatsen van andere industriële accessoires, zoals een vaas, een klok of een krukje. Een mooie industriële bijzettafel valt of staat bij het materiaal, bijvoorbeeld sloophout of eikenhout. Je kunt ook kiezen voor lange of juist korte poten.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.