Industriële klok

Industriële klok

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorIndustriële klok

Ben je niet langer tevreden over de stijl van je inrichting of ben je toe aan vervanging van bepaalde interieurelementen in je woning? Ga over op een vintage look in je huis! Vintage is de nieuwe mode, of beter gezegd: antiek is de nieuwe mode. Dit klinkt wellicht gek, maar steeds meer huishoudens kiezen voor klassieke elementen in hun inrichting. Denk bijvoorbeeld aan een industriële klok, kunst en oude kastjes.

Klassiek is goed te combineren met moderne elementen. Neem bijvoorbeeld een fraaie industriële klok in combinatie met een strakke, moderne bank, of combineer een oud tv-meubel met een moderne vaas. Een antieke klok kan een saaie hoek opvrolijken in je woon- of bijvoorbeeld slaapkamer. Lees snel verder wat industriële klokken voor jouw interieur kunnen betekenen.

Klassiek is hot!

Klassiek komt in steeds meer interieurs terug door subtiele antieke elementen aan het interieur toe te voegen. Een industriële klok is uitermate geschikt om een klassieke tint in je interieur te brengen. Industriële klokken komen voor als tafelklokken en als wandklokken, leuk om een saaie muur op te vrolijken of een dressoir te verfraaien. Met sommige industriële tafelklokken heb je zelfs een compleet weerstation in huis!

Wil je je interieur helemaal terug naar vroeger brengen? Kies dan voor een Franse industriële klok! Deze klokken zijn dermate ouderwets, dat ze ideaal zijn voor de opvulling van een vitrine of een oude kast. Menig bezoeker zal jaloers zijn dat je zo’n prachtige klok in huis hebt staan.

Industriële klok voor het opvrolijken van saaie hoeken

Wellicht herken je het: een sobere hoek in je huis, waarvan je maar niet weet wat je ermee moet beginnen. Een leuke vaas valt wellicht niet genoeg op, je bent geen liefhebber van kunst en ook een extra dressoir lost het probleem niet op. Heb je al eens gedacht aan een industriële klok, ter aanvulling van de accessoires in huis? Met een industriële klok kun je veel kanten op, ideaal om de kalere plekken in je huis op te vrolijken.

  • Zet een industriële tafelklok op een kast die je niet meer mooi vindt. De klok zal de aandacht trekken, waardoor de aandacht van de lelijke kast wordt afgeleid.
  • Een wandklok kan een saaie muur breken! Daarbij kun je een fraai contrast creëren als je bijvoorbeeld kiest voor een moderne, strakke muur, in combinatie met een industriële klok.
  • Klassiek staat doorgaans voor gezelligheid! Wat is er leuker dan zo’n prachtige industriële klok in je woonkamer? Zet de klok bijvoorbeeld naast een televisie of op een bijzettafel.

Laat je dagelijks inspireren door Westwing, dé nieuwe manier van interieur-shoppen.