Inklapbaar kledingrek

Inklapbaar kledingrek

Delen

Bekend van o.a.
Meer weten? Lees nu de gids

Jouw Westwing gids voorInklapbaar kledingrek

Een hangertje hier, een hangertje daar. Eigenlijk de hele kamer hangt en ligt vol met kleding waar je nooit het juiste plekje voor kunt vinden. Dat ene paar schoenen ligt verspreid over de vloer en ook nette jurkjes kreuken op een manier die eigenlijk niet hoort. Je kleding netjes ophangen is een koud kunstje wanneer je voldoende ruimte hebt. Heb je dat niet, dan is een inklapbaar kledingrek een handige viervoeter die je uit de brand helpt.

Allemansvriend

Een inklapbaar kledingrek is eigenlijk maar saai en heeft niet veel in huis om de kamer om te toveren tot een paradijs. Toch is het een allemansvriend die zich overal in huis thuis voelt. Of je hem nu in de slaapkamer zet of liever een plekje zoekt in je inloopkast, kledingrekken plaats je snel en hang je net zo snel weer vol.

Een inklapbaar kledingrek kiezen lijkt niet zo moeilijk, maar kan dat wel zijn. Bedenk van tevoren hoe je het rek wilt gaan gebruiken. Hang je er al je kleding aan? Of show je enkel een paar van je mooiste outfits?

DIY: niet alleen je kleding verdient een mooi plekje aan het rek. Ook je schoenen kunnen wel een beetje vastigheid gebruiken. Hakken plaats je over de stang, zodat ze netjes op een rij staan. Super handig!

Handige weetjes

Onmisbaar bij een inklapbaar kledingrek zijn natuurlijk kleerhangers. Deze vaak kunststof woonaccessoires bepalen voor een groot deel hoe jouw zelf gefabriceerde kledingkast eruitziet. Vrolijke kleuren, maar ook hangers met een koninklijk tintje maken de boel net wat leuker! En zo’n chromen hangertje maakt van jouw garderobe kledingrek de ideale vervanger voor een traditionele kledingkast. Waar je zo’n inklapbaar kledingrek al wel niet voor kunt gebruiken?

  • Je eigen inloopkast maken, is iets dat iedere vrouw wel zou willen. Helemaal handig als je zo’n rek op wielen gebruikt voor je kleding. Even de zwabber eronderdoor en je ruimte is weer schoon.
  • Ben je een echte doe-het-zelver, dan zijn inklapbare kledingrekken ook super handig in de winkel.
  • Inpakken en wegwezen. Kledingkasten zijn grote bakbeesten die haast niet te tillen zijn. Zo’n kledingrek klap je in en vouw je op en hop, het berghok in.
  • Tip: Een inklapbaar kledingrek is over het algemeen vrij neutraal. Maak je eigen creatie door het rek op te fleuren met opvallende sjaals, vrolijke linten en kleine diamantjes voor een op en top glamour rek.