Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Vivian Hoorn Header met eetkamer achtergrond

We kennen Vivian Hoorn als fotografe, influencer en creative director. Ze heeft een bijzonder grote groep volgers én een heerlijk gevoel voor stijl. Deze stijl voor mode en lifestyle is goed terug te zien op haar Instagram. Wij kregen een sneak peak achter de Instagram-schermen en mochten binnenkijken in het prachtige huis van de smaakvolle influencer. Kijk je mee?

Veel mensen vinden het lastig om hun interieur een persoonlijke touch te geven. Ze zijn wat huiverig om verschillende stijlen met elkaar te combineren en kiezen het liefst een set zoals hij in de showroom staat, maar juist door te spelen met stijlen en sferen creëer je je eigen persoonlijke stijl.

Vivian Hoorn mixt vintage en nieuw

Deze stijlen complimenteren elkaar en zijn anno 2020 ook nog eens helemaal hip. Je ziet deze blend op verschillende plekken in het huis van Vivian. Zo zie je bijvoorbeeld de retro lamp in combinatie met de klassieke werken, maar zie je ook nog moderne decoratie op de voorgrond. Een mix, een collage. De rust wordt behouden, doordat er is gekozen voor een rustig kleurenpalet. Zo kun je bijvoorbeeld ook prints met elkaar mixen om meer spanning en diepte in je interieur te brengen.

Vivian Hoorn op Creme hoekbank met pastelkleur accessoires en kussens

Ik doe eigenlijk maar wat. Zelf houd ik erg van nieuw en vintage door elkaar heen te gebruiken

Vivian Hoorn

Kastjes gevuld met accessoires en hoekjes schijnen typisch Vivian Hoorn te zijn. Alle lege tafeltjes zijn al snel gevuld en een plank zul je niet zo snel leeg zien.

Of hoekjes met frommeltjes, zoals mijn vriend het zegt. Ik vind het maar ongezellig als er een plankje of tafeltje leeg staat en vind het leuk om dit helemaal vol te zetten met prullaria

Vivian Hoorn

Als je veel accessoires hebt, kun je eindeloos door blijven stylen

Ook eyecatchers spelen een belangrijke rol in deze inrichting. Denk hierbij aan een opvallende vaas, blikvangende lamp of een hysterische spiegel – items die de aandacht trekken, maar wel bijzonder goed blenden in het kleurenpalet en de algehele vintage X nieuw stijl van de influencer – met een vleugje klassiek. Ze houdt erg van neutrale kleuren voor de grotere items in huis en combineert deze dan het liefst met accessoires met kleur. Dit zie je terug in het hele huis.

Ik haal al mijn inspiratie van Pinterest. Als ik daar iets zie, dan pas ik het op mijn eigen manier toe in mijn interieur

Vivian Hoorn

En het goed gestylde interieur stopt niet in de woonkamer. Vivian heeft aandacht besteed aan haar hele huis. Van woon- tot eetkamer en van bad- tot slaapkamer. Hoe je die chique uitstraling in je slaapkamer doortrekt? Ga voor fijne nuances en zachte luxe materialen. Fluweel doet het bijvoorbeeld altijd goed. Ga voor velvet in accessoires van kussens tot een lampenkap om die extra luxe in je slaapkamer te brengen. Sowieso geven veel kussens al een hotel chique look. Speel met verschillende materialen in eenzelfde kleurenpalet en style heel veel verschillende kussens op bed. We herhalen het hier dus weer – gebruik wel één kleurenschema; dit is dé tip om het stijlvol & classy te houden. Ton sur ton is helemaal terug en vindt z’n spanning dan dus ook in het verschil van texturen en materialen.

Hoekjes creeëren in de slaapkamer

In je slaapkamer ook zo’n leuk hoekje creëren? Stal dan je mooiste parfums uit op een opvallend dienblad of plateau. Plaats er nog wat fijne droogbloemen bij, een mooie kaars en stijlvolle deco. Zo heb je een mooi compact hoekje, je parfum altijd bij de hand én het ziet er ook nog eens mega chic uit.

Tip Je kunt ook een spiegel gebruiken als plateau! Leg ‘m op z’n rug en stal je verzameling op het spiegelvlak uit. Het effect is ook heel fraai als je een spiegel gebruikt als onderblad voor grote kaarsen.

Ik zou wel graag meer designer items willen in mijn interieur, maar geef het dan toch sneller aan mode uit

Vivian Hoorn

Binnenkijken bij Vivian Hoorn is een feestje

Hoewel Vivian Hoorn dan misschien niet zoveel design items in haar interieur heeft, heeft het voor ons een hoog designy gehalte en is het voor ons een waar Walhalla en een feestje om binnen te mogen kijken.

Ben je na het zien van het prachtige interieur van Vivian Hoorn geïnspireerd geraakt? Bekijk nog meer homestories, registreer je op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal.