Vivian Hoorn in haar appartement op Ibiza

Je kent Vivian Hoorn wellicht van Instagram, ze werkt als Creative Director en is mede-eigenaar van Scala Management, een boutique model & digital creator agency. Inmiddels woont Vivian gedeeltelijk op Ibiza in haar prachtige optrekje samen met haar vriend en haar huisdieren; ‘de meissies’. In samenwerking met Westwing heeft ze het knappe appartement ingericht, we nemen een kijkje… Kijk je mee?

Typisch Ibiza

Iets in ons interieur dat helemaal Ibiza-style is? Het gebruik van alle potten, alle keramieken potten. We hebben heel veel potten in huis en die komen allemaal van het eiland.

Vivian Hoorn, Creative Director

Het huis en het terras van Vivian en haar vriend Rien zijn ingericht met zachte kleuren, veel natuurlijke materialen en hier en daar een donker accent. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook dressoir Louis by Westwing Collection in huis staan. Het prachtige dressoir is een statement-item an sich en door de combinatie met verschillende keramieken vazen zorgt het dressoir voor een chique touch in huis.

Westwing x Vivian Hoorn

De stijl van onze nieuwste items by Westwing Collection passen perfect bij het interieur van Vivian op Ibiza. De organische trend klopt precies met het huis en dan hebben we het nog niet eens gehad over het kleurenpalet wat als een zachte deken over het interieur valt – met de herkenbare nuances van het eiland. Een vleugje blauwgroen in de mix met verschillende zandtinten en klaar is Kees…eh Vivian.

Als ik aan Westwing denk, denk ik aan heel veel lichte kleuren en dat zie je ook terug in mijn interieur. Ook denk ik aan mijn bank in Amsterdam, die is heaven on earth, die mis ik wel echt hier. De Tribeca is *chef’s kiss*. Buy it! Het is mijn tweede bed namelijk.

Vivian Hoorn, Creative Director

Chic klassiek

We worden tegenwoordig niet alleen geïnspireerd door woonbladen of programma’s maar ook via the Gram. Het huis van Vivian Hoorn is ook behoorlijk Instagrammable en zorgt voor genoeg inspiratie. Haar stijl? Chic Klassiek en een tikkie artistiek. Niet gek, aangezien ze zelf een creatieve duizendpoot en fotograaf is en een aantal van haar werken ook terug te zien is in het interieur.

Ik denk dat mijn interieur… Chic, klassiek, een beetje artistiek en toch wel heel eigen is. Met vintage objecten in combinatie met items van Westwing en eigen kunst of eigen fotografie. Je zou het kunnen ‘copy pasten’, maar we hebben genoeg dingetjes die je nergens kunt vinden, omdat ik ze van over heel de wereld heb meegenomen.

Vivian Hoorn, Creative Director

Knappe hoekjes volgens Vivian Hoorn

Heb je de picture perfecte hoekjes al gespot in het interieur van Vivian? Ieder hoekje lijkt zo uit een blad te komen en doet het bijzonder goed op een foto. Je hebt er oog voor, of je hebt het niet, right? Ook leuk: op verschillende plekken in huis hangen eigen werken van Vivian. Ze heeft zelfs zelf een kunstwerk gemaakt! (Omdat het, naar eigen zeggen echt veel te duur was in de winkel, is ze zelf maar aan de slag gegaan.)

Mijn slaapkamer moet als een soort van hotelletje aanvoelen.

Vivian Hoorn, Creative Director

Kun je geen genoeg krijgen van deze oase van rust? Neem dan ook eens een kijkje bij content creator Missjettle. Zij laat zien hoe je eenvoudig eenheid creëert in je interieur. Vero Baez, digital content creator & twins-mom, verrast je met haar pure woonstijl: minimalistisch met een vleugje warmte. Wist je trouwens dat haar favoriete item in huis een cactus is? Last but not least: content creator en onderneemster Moderosa geeft je een rondleiding in haar beige oase in Zwolle. Wil je graag verrast worden door interieurs in verschillende stijlen? Bekijk dan eens een van onze andere homestories.

Na het lezen van Vivian haar homestory nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale – met kortingen tot 70%! – voor een huis vol Ibiza vibes.