Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
bar boutique hotel eleanor in middelburg

Boutique Hotel Eleanor is een fijn hotel midden in het bruisende centrum van Middelburg. Drie jaar geleden is het Boutique hotel geopend in een monumentaal pand uit 1752, wat voorheen een bekend Middelburgs café was. Tijdens de verbouwing werd besloten een nieuw concept te creëren, een design boutique hotel, met brasserie en de eerste cocktailbar van Zeeland! Kijk je mee?

FUNFACT: Eleanor is vernoemd naar Anna Eleanor Roosevelt, voormalig First Lady en echtgenote van de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt, zijn voorouders kwamen namelijk uit Zeeland.

Een nachtje in stijl bij Boutique Hotel Eleanor

Het hotel heeft een internationale look en feel met een Zeeuwse knipoog. Tijdens een nachtje weg laat je je onderdompelen in een mix van verschillende stijlen. Het is niet alleen kleurrijk en fris, maar ook warm vol accenten en details.

Juliette Peters, interieurdesigner

Tips voor een chique slaapkamer thuis

Hoe je je eigen slaapkamer transformeert tot chique hotelkamer? Mooie stoffen zijn essentieel, goede verzorgingsproducten mogen ook niet ontbreken en fijne bedden met kwalitatief beddengoed zijn natuurlijk de ultieme basis.

Gebruik thuis ook een mix van stijlen, zo ontstaat er een eigen stijl en ben je altijd uniek!

Juliette Peters, interieurdesigner

Het favoriete hoekje van de interieurdesigner

Aan de bar van de cocktailbar. Hier kun je zien hoe onze bartenders de meest bijzondere cocktails zorgvuldig samenstellen en heb je een mooie kijk op het bijzondere behang van Elitis. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor locals en onze hotelgasten.

Juliette Peters, interieurdesigner

Wil je nog wel even doorgaan met binnenkijken? Eerder gingen we al langs bij Boutique Hotel Mercier in hartje Jordaan waar oud en nieuw samen een inspirerend verhaal vormen. Hier lees én zie je alles over en van de kunst van het combineren. Nieuwsgierig naar hoe je nou precies die vintage pareltjes ontdekt? Neem dan een kijkje bij vintage-schatzoeker Maria-Elena Groenewoud. Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor het toepassen van een stijlenmix in je interieur? Lees dan eens onze homestory van Manon Tilstra. Hier ontdek je haar geheime stylingplan!

Kun je niet wachten om je eigen interieur in boutique sferen te hullen? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale – met kortingen tot 70%! – om je interieur met prachtige meubels en accessoires te stylen.