Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Kim Feenstra portret aan marmeren tafel met gouden stoel

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf én ondernemer. Hét kenmerkende voor Kim? Je ziet haar altijd met een glimlach! Met die lach geeft ze het leven kleur en dat doet ze ook in haar interieur. Haar interieurstijl omschrijft Kim als vrouwelijk, kleurrijk en positief. Wij mochten binnenkijken in haar kantoor én gaven het meteen een nieuwe style-upgrade.

Creëer nog meer huiselijkheid op kantoor door de eetkamertafel lekker uitgebreid te dekken voor de lunch. Ga hierbij voor mooi servies, elegant gekleurd bestek én zorg dat er altijd kaarsen op tafel staan. Een combinatie van dit alles in zachte pasteltinten met gouden accenten zijn helemaal van nu.

De eetkamertafel kan natuurlijk ook fungeren als werkblad, het is dus zaak dat je wel een mooie tafel kiest. Een marmeren blad staat áltijd goed en is ook een perfecte ondergrond voor foto’s en flatlays.

Waar haalt Kim Feenstra haar inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit alle reizen die ik heb gemaakt en ik probeer dat te verwerken in mijn interieur. Ik vind het fijn dat het hier zo lekker vrolijk is en dat het kantoor zoveel warmte uitstraalt.

Kim Feenstra

Geef je interieur extra warmte door te werken met zachte materialen. Je kunt prima velvet stoelen met velvet kussens combineren, maar zorg dan wel dat je gaat voor contrasterende kleuren.

Internationale vrouwendag

“Als ik denk aan Internationale Vrouwendag, dan denk ik: waarom is dat maar één dag per jaar? Het is natuurlijk wel bijzonder dat alles in het teken staat van vrouwen en mensen waarschijnlijk zo meer respect krijgen voor de vrouw…”

Kim Feenstra

“Altijd als ik op kantoor kom, trek ik eerst mijn schoenen uit en maak ik een heerlijk bakje granola. Ik start mijn dag met MyGranolo, mijn eigen ontbijtgranen en écht de lekkerste en meest crunchy granola die er is!”

Kim Feenstra

Stal je mooiste items gewoon op het aanrecht uit en denk hierbij niet alleen aan keukenhulpjes. Ook lampen en vazen geven extra klasse aan je keuken!

Goud als basis in het interieur van Kim Feenstra

“Ik vind het belangrijk dat het comfortabel, gezellig & huiselijk is op kantoor. Ik houd me niet zo bezig met de laatste trends, ik heb spullen van over de hele wereld en mix & match alles met elkaar. Mijn basis is meestal goud en van daaruit werk ik dan verder.”

Kim Feenstra

Als Kim een interieuritem zou zijn

Dan zou ik een lamp zijn of een kaars. Ik ben namelijk het zonnetje in huis – het licht dat hier straalt op kantoor.”

Kim Feenstra

Ga voor meubels met subtiele gouden details om je interieur een harmonieus geheel te laten zijn. Onthoud dat vooral donkere diepe kleuren goed werken met dit edelmetaal. Na het bekijken van de wooninspiratie van Kim op zoek naar de juiste accessoires en meubels registreer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal.