Kim Feenstra portret aan marmeren tafel met gouden stoel

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf én ondernemer. Hét kenmerkende voor Kim? Je ziet haar altijd met een glimlach! Met die lach geeft ze het leven kleur en dat doet ze ook in haar interieur. Haar interieurstijl omschrijft Kim als vrouwelijk, kleurrijk en positief. Wij mochten binnenkijken in haar kantoor én gaven het meteen een nieuwe style-upgrade.

Creëer nog meer huiselijkheid op kantoor door de eetkamertafel lekker uitgebreid te dekken voor de lunch. Ga hierbij voor mooi servies, elegant gekleurd bestek én zorg dat er altijd kaarsen op tafel staan. Een combinatie van dit alles in zachte pasteltinten met gouden accenten zijn helemaal van nu.

De eetkamertafel kan natuurlijk ook fungeren als werkblad, het is dus zaak dat je wel een mooie tafel kiest. Een marmeren blad staat áltijd goed en is ook een perfecte ondergrond voor foto’s en flatlays.

Waar haalt Kim Feenstra haar inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit alle reizen die ik heb gemaakt en ik probeer dat te verwerken in mijn interieur. Ik vind het fijn dat het hier zo lekker vrolijk is en dat het kantoor zoveel warmte uitstraalt.

Kim Feenstra

Geef je interieur extra warmte door te werken met zachte materialen. Je kunt prima velvet stoelen met velvet kussens combineren, maar zorg dan wel dat je gaat voor contrasterende kleuren.

Internationale vrouwendag

“Als ik denk aan Internationale Vrouwendag, dan denk ik: waarom is dat maar één dag per jaar? Het is natuurlijk wel bijzonder dat alles in het teken staat van vrouwen en mensen waarschijnlijk zo meer respect krijgen voor de vrouw…”

Kim Feenstra

“Altijd als ik op kantoor kom, trek ik eerst mijn schoenen uit en maak ik een heerlijk bakje granola. Ik start mijn dag met MyGranolo, mijn eigen ontbijtgranen en écht de lekkerste en meest crunchy granola die er is!”

Kim Feenstra

Stal je mooiste items gewoon op het aanrecht uit en denk hierbij niet alleen aan keukenhulpjes. Ook lampen en vazen geven extra klasse aan je keuken!

Goud als basis in het interieur van Kim Feenstra

“Ik vind het belangrijk dat het comfortabel, gezellig & huiselijk is op kantoor. Ik houd me niet zo bezig met de laatste trends, ik heb spullen van over de hele wereld en mix & match alles met elkaar. Mijn basis is meestal goud en van daaruit werk ik dan verder.”

Kim Feenstra

Als Kim een interieuritem zou zijn

Dan zou ik een lamp zijn of een kaars. Ik ben namelijk het zonnetje in huis – het licht dat hier straalt op kantoor.”

Kim Feenstra

Ga voor meubels met subtiele gouden details om je interieur een harmonieus geheel te laten zijn. Onthoud dat vooral donkere diepe kleuren goed werken met dit edelmetaal.

De babykamer van Kim Feenstra

Kim Feenstra is zwanger- en hoe. Met haar prachtige buik en haar prachtige glimlach deelt ze lief en leed over de zwangerschap. Een onmisbaar onderdeel van de voorbereidingen; de kinderkamer. Wij hebben de kinderkamer gestyled en vroegen Kim het hemd van het lijf over de zwangerschap, cravings en haar favo nieuwe items.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog steeds heel onwerkelijk vind. Ik had namelijk nooit gedacht, maar natuurlijk wel gehoopt, dat ik het nog zou meemaken. Eigenlijk had ik er geen verwachting van.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Waar verheug je je het meeste op?

Ik verheug me er gewoon echt op om samen te zijn met mijn baby. Ik kijk heel erg uit naar wat eruit gaat komen, hoe hij of zij eruit gaat zien… Ik ben gewoon zo benieuwd.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Ik zal er ook vooral uit moeten ’s nachts, want ik wil graag borstvoeding geven. Dus ik ben diegene die er altijd is en ook moét zijn. Maar met alle liefde.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Dé favoriet van Kim…

…is de Teddy schommelstoel van de Westwing Collection. Ik denk dat ik hier heel veel gebruik van ga maken, door met die kleine te schommelen en hem of haar in slaap te wiegen. Daarnaast vind ik hem ook echt gewoon heel erg mooi. De mensen die mij kennen, weten dat ik toch wel een soort van ekster ben en gek ben op goud. En voilà, de poten zijn ook weer in het goud en de bacht is mooi wit – ik houd ervan.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Wat is het eerste wat je gaat doen als de kleine er straks is?

Heel erg gelukkig zijn en genieten.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Cravings heb ik niet echt…de ene week ga ik heel goed om roombroodjes en de andere week ga ik heel goed op aardappels met gebakken zalm en dan is het weer tomatensap, maar het zijn geen dingen die ik normaal niet eet.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Ook de naam is genderneutraal, het kan voor een jongetje en een meisje. We hebben de naam al heel lang, eigenlijk al toen we nog maar net samen waren.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Iedereen kijkt naar de wolken toch? We hebben geprobeerd de kamer zo genderneutraal mogelijk te maken. Ik was wel heel snel overtuigd van het idee dat ik iets met wolken wilde, dus heb ik de fantastische Nederlandse schilder John Breed gevraagd wolken op maat voor me op het plafond te schilderen. En daar ben ik echt super trots op.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Als de kleine dit later ooit terugleest

Dan denkt ‘ie: mijn papa en mama zijn echt toffe strijders! Ik heb echt te gekke ouders

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Wat is helemaal Kim aan de babykamer?

Ik denk toch het stukje creativiteit met de wolken op het plafond en de dierlijke elementen: de giraffe, de beren en het schapenvachtje. En ook dat er ergens weer goud in terugkomt.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Ik wilde graag diertjes in de styling terug laten komen, want ik ben gek op dieren. Zo heb ik bijvoorbeeld een hele mooie giraffe lamp staan. Twee zelfs. Eentje met een kroonluchter in z’n bek en eentje met een lampenkap om z’n nek.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Soms is het nog zo onwerkelijk, ik loop ’s avonds voordat ik ga slapen wel tien keer de babykamer in en uit: dan ga ik toch iets anders neerzetten of ik ga even kijken en in de schommelstoel zitten en dan besef ik dat het gewoon echt zo is – zeker als ik de baby dan voel bewegen… het is een heel actief kind, dat vind ik wel bijzonder.”

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Een absolute must

Een goed bed met een goed matras erin is een absolute must en die heb ik bij Westwing gevonden. Ik ben er ook echt naar op zoek geweest. Op internet word je echt lamgeslagen met alle goedbedoelde adviezen en tips, maar ik heb m’n eigen hart gevolgd en ik heb een meegroeibedje gevonden bij Westwing. Ik dacht dan ben ik de komende jaren daar ook gewoon zoet mee en dan kan die kleine lekker groeien.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

En waar zie je het meeste tegenop?

Tegen poepluiers. Ze zeggen ‘van je eigen kind is het anders’, dat snap ik, maar het is nog steeds poep.

Kim Feenstra, topmodel, fotograaf en ondernemer

Op zoek naar meer inspiratie en binnenkijk pret? Janine Breukhoeven laat ons haar kinderkamer zien en bij Anna Nooshin en Emilie Sobels mochten we even binnenkijken in hun kantoor.

Na het bekijken van de wooninspiratie van Kim op zoek naar de juiste accessoires en meubels registreer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal.