Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
Lieks Home Portrait in woonkamer met meubels in pasteltinten

Angelique, moeder van twee kleine kids en getrouwd met Sander. Ze heeft naast het moederschap een partime baan én natuurlijk Lieks Home. In dit artikel geeft ze alle tips en trucs voor een prachtig interieur met kinderen in huis.

Als kind was ik al bezig met mijn interieur, deze passie is nooit voorbij gegaan en zo is Lieks_Home ontstaan.

Angelique

Opgeruimd met kids… hoe dan?!

Alles heeft een vaste plek in huis en voordat wij naar bed gaan, zorgen we dat alles netjes opgeruimd is. Bij het aanschaffen van meubels let ik wel op of het makkelijk is met de kids. Ik vind een glazen salontafel erg mooi maar totaal niet praktisch met kinderen, dan zoek ik een alternatief wat mooi en wel praktisch is.

Angelique

Het interieurhart van Lieks Home gaat sneller kloppen

Vazen, ik heb een zwak voor prachtige vazen. De schuur staat ook echt helemaal vol met vazen, ik zou een winkeltje kunnen beginnen

Angelique

Een vaas hoef je tegenwoordig echt niet altijd meer te vullen met bloemen. Je kunt ‘m ook gewoon gebruiken als deco voor op tafel of voor in de kast. Ook leuk: zet meerdere vazen bij elkaar voor een speels effect.

De absolute stylingtip van Angelique van Lieks Home

Maak groepjes van woonaccessoires: dus heb je een plank zet dan niet de vazen over heel de plank, maar zet de vazen bij elkaar neer. En ga nooit voor twee dezelfde kandelaars, neem verschillende of neem drie dezelfde en maak het speels.

Angelique

De stylingtip die Angelique geeft is een gouden tip in de interieurwereld. A-symmetrie is ons toverwoord.

Het favoriete hoekje in huis is van Lieks Home

De keuken, dit is een fijne lichte plek. We zitten heel veel aan de eettafel, daar wordt gegeten, gespeeld en met familie en vrienden zitten we veel hier

Angelique

Kijk ook eens binnen in de interieurs van de interieur fanaten achter Interieurvanmies en Interior Junkie. Ze hebben tips en inspiratie in overvloed!

Zorg voor gezellige decoratie, comfortabele stoelen en warme lampen om van de eethoek/eetkeuken een echte gezellige spot te maken. Op zoek naar nog meer inspiratie voor een prachtig huis waar kinderen zich thuis voelen? Registreer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal.