huiskamer met open haard en schommelstoel van Liesbeth de Puysselier

Liesbeth de Puysseleir, thuisblijfmama van 4 kids, content creator op Instagram én vrouw met een bijzonder goed gevoel voor stijl. Het is dan ook geen verrassing dat haar interieur er tot in de puntjes goed uitziet. Ze deelt tips & tricks over interieurstyling, oprechte momenten en we komen wat funfacts over haar te weten. Maar we kijken natuurlijk vooral bij haar binnen in haar prachtige paleisje in België. 

Sinds een aantal jaren ben ik dus thuisblijfmama met een actief instagramaccount.

Liesbeth de Puysseleir, content creator

Liesbeth de Puysseleir: funfacts!

We willen Liesbeth natuurlijk beter leren kennen, dus hebben wij haar gevraagd naar haar favoriete snack, guilty pleasure en favoriete moment van de dag. Ontdek ze hier: 

 • Mijn favo moment van de dag is: Als ik  ’s morgens thuis kom van de morning schoolrun en in stilte koffie kan drinken.
 • Favo gerecht: Frietjes van de frituur. 
 • Favo snack: Geroosterde noten.  
 • Ultieme quilty pleasure: Nutella met een lepel recht uit de pot eten.  
 • Wakker maken voor? Maak me nooit wakker … nooit.
 • Stel je hebt een tijdmachine, naar welke periode zou je afreizen? De jaren ’30 all the way.  

Vroeger wilde Liesbeth graag stewardess worden en heel veel kinderen krijgen. Dat tweede is, met vier kinderen, zeker gelukt. Het gezin is dan ook haar absolute trots en haar dagen staan, naast het creëren van content en doen van opdrachten, in het teken van haar gezin.

Knap staaltje interieurstyling

Wij zijn maar wat blij dat Liesbeth een actief Instagramaccount heeft, want zo kunnen wij heerlijk meegenieten van haar prachtige interieur. Een eclectische stijl waarbij ieder item in huis typisch Liesbeth is.

Styling tip van Liesbeth de Puysseleir:  Houd het dicht bij je hart, als jij het mooi vindt is dat een goed begin.  

Ik denk dat alles in huis mij ademt. Ik heb echt alles uitgezocht en ik houd er ook van maanden naar dingen te zoeken.

Liesbeth de Puysseleir, content creator

Het stappenplan van Liesbeth de Puysseleir

 1. Basis

  Kijk eerst naar de basis, wat heeft een ruimte nodig.
 2. Praktische zaken

  Kijk naar praktische zaken zoals de locaties van de deuren en ramen, de lichtpunten, de stopcontacten etc.
 3. Kleuren en raambekleding

  Vervolgens kijk je naar de kleuren en de raambekleding, afhankelijk van de lichtinval en werk je zo verder met de inrichting van meubels tot vloerkleden.
 4. Decoratie

  De laatste stap, aan de slag met de decoratie!

Ik haal mijn inspiratie uit magazines, Instagram, Pinterest en musea.

Liesbeth de Puysseleir, content creator

Liesbeth de Puysseleir vertelt over haar blik op 2021

Of 2021 een spannend jaar wordt voor Liesbeth? Ze hoopt dat alles mag blijven gaan zoals het nu loopt.

Ik zit op een leuke plek in mijn leven. Geen idee wat er nog komen zal, ik heb niets gepland. We zien wel wat morgen brengt.

Liesbeth de Puysseleir, content creator

Als alles straks weer open mag… wat zou je morgen als eerste gaan doen?

Aangezien we nu al sinds maart 2020 in een heel vreemde wereld leven zou ik het liefste gewoon morgen weer terug naar normaal gaan. Geen maatregelen, geen mondmaskerplicht. Alles weer heerlijk normaal.

Het geheim voor een clean & smaakvol interieur met een hondje en kids

Opbergruimte, organisatie, minimaliseren en good old hard work. Ik ben elke dag in de weer in huis, ook al heb ik een off day. Ik zorg er toch voor dat er iets wordt gedaan.

Liesbeth de Puysseleir, content creator

Kunnen we het nog even hebben over chique laundry room van Liesbeth… Als wij zo’n washok zouden hebben, zouden we misschien wel iedere dag een wasje draaien. Ook deze ruimte past overigens perfect in het interieur met de aardse, zachte nuances. Schreeuwerige kleuren zul je niet zo snel bij Liesbeth thuis zien. Dat was voor haar een absolute don’t in het interieur.

Liesbeth over thuiswerken

 • Wat vind je het fijnst aan zoveel tijd thuis spenderen? Dat ik heel veel dingen op mijn eigen tempo kan doen. 
 • Wat is jouw ultieme tip voor het thuiswerken? Loop jezelf niet voorbij.
 • Wat is jouw ultieme tip voor het thuisblijven met de kids en iedereen samen? Leg de lat laag, wat vandaag niet is gedaan kan morgen nog en haal elke dag een frisse neus!

Ben je helemaal weg van een stijlenmix? Neem dan ook eens een kijkje bij Bo Wilkes in Laren. Hier kijk je je ogen uit in haar verfijnde interieur. Voor meer interieur inspiratie, raden we je ook aan een kijkje het holistik interieur van Karlijn Visser, het unieke huis van Erik Kuster en het vintage interieur van Maria-Elena Groenewoud te nemen.

Na het lezen van dit interview met Liesbeth de Puysseleir nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Schrijf je dan nu in voor Westwing en mis geen enkele exclusieve sale!