Lisanne de Bruijn woonkamer op stoel

Lisanne de Bruijn is content creator, mommy en ondernemer. Je kunt haar kennen van haar eigen Instagram account @lisannede_bruijn of van haar influencer agency: LIS The Agency. Op haar eigen kanaal krijg je een kijkje in haar leven met haar prachtige interieur als decor. Vandaag gingen we bij haar langs (natuurlijk op gepaste afstand) om datzelfde prachtige interieur eens flink in de spotlights te zetten.

Later als ik groot ben

Werk ik voor een fashionmerk of een magazine; dat was mijn droom. Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen bij LINDA. Magazine, dat vond ik geweldig! Later ben ik aan de slag gegaan op de marketingafdeling van de H&M. Dat was echt mijn droom.

Lisanne de Bruijn

De interieurstijl en het advies van Lisanne de Bruijn

Lisanne omschrijft haar interieur zelf als stoer Scandinavisch. Je ziet een neutrale basis, een zacht kleurenpalet met vervolgens hier en daar wat gekleurde accessoires.

Houd je interieur rustig en kleed het verder aan met leuke accessoires, zoals bijvoorbeeld koffietafelboeken, mooie vazen, kaarsen etc.

Lisanne de Bruijn

Steek gezellig de kaarsen aan en het voelt gelijk knus.

Lisanne de Bruijn

Het favoriete interieur item van Lisanne de Bruijn

Soms heb je een item in je interieur waar je gewoon meteen verliefd op bent. De Melva is zo’n item. De vorm, het materiaal, de kleur en de complete look – we absolutely love it! En wij zijn niet de enige die fan zijn.

Hij zit echt heerlijk en ik ben verliefd op de vorm! Ik ben zo blij met onze nieuwe bank! Zeker nu we eigenlijk wel elke avond op de bank zitten.

Lisanne de Bruijn

De bank is typisch mij. Ik ben echt verliefd op de Melva in combinatie met onze salontafel. Ik vind het prachtig.

Lisanne de Bruijn

Heeft de hele corona situatie ook iets positiefs gebracht?

Zeker. Ik kan veel beter tot rust komen. Normaal zitten deze decembermaanden vol met events en borrels. Nu we thuis moeten zitten, merk ik dat dit mij veel rust geeft en dat ik nóg meer kan genieten van mijn gezin. Natuurlijk mis ik de gezelligheid met vriendinnen of een feestje, maar ik waardeer de rust die we nu hebben ook. Ik denk, dat wanneer straks alles weer mogelijk is, ik er echt weer even in moet komen.

Lisanne de Bruijn

Het stylingplan van Lisanne de Bruijn op een rij

Niet alleen Lisanne ziet er altijd uit om door een ringetje te halen (ja, zelfs nu ook in tijden van alleen maar thuis zijn), ook haar interieur is zo goed als af. Hét stylingplan van deze content creator en ondernemer?

Ik ben eerst uren aan het speuren op Instagram en Pinterest. Vervolgens sla ik beelden op die ik mooi vind en probeer combinaties en moodboards te maken. Ik overleg ook altijd even met Bas, maar hij is het meestal wel met me eens.

Lisanne de Bruijn

Ik vind het belangrijk om vintage items met nieuwe items te combineren. Zo ben ik het meest trots op onze vintage salontafel. Ik liep hier tegenaan en wilde ‘m meteen mee naar huis nemen. Ik vind het echt een eyecatcher in ons huis en krijg er ook altijd enorm veel vragen over.

Lisanne de Bruijn

Een absolute no go

Een don’t in mijn interieur: rood! Ik houd gewoon echt niet van de kleur rood. Zo’n rode leren bank… ik word al gek bij het idee. Nee geen rood in mijn interieur.

Lisanne de Bruijn

Op de wishlist

Kunst. Ik zou wel wat meer kunst willen, maar ik vind niet dat je daarnaar op zoek moet. Je moet er tegenaan lopen. Een mooi stuk aan de muur lijkt mij prachtig.

Lisanne de Bruijn

Zo’n licht interieur schoonhouden mét een kindje, hoe doe je dat?

Wij hebben de regel om elke avond alles weer op te ruimen. We hebben een grote mand en kist waar we alles in doen. Op deze manier gaan we altijd naar bed met een opgeruimd huis. Als Louen dan wakker wordt, is het al wel weer snel een chaos hoor.

Lisanne de Bruijn

En de kinderkamer… hoe heb je die gestyled?

Ik denk dat het een mega tip is om niet alleen bij babyshops te gaan kijken. Wij hebben bijvoorbeeld een rotan kast voor Louen en deze was echt niet van de babyafdeling. Bekijk juist ook de items uit andere collecties die juist niet voor kids zijn. Nog een tip: ga verven! We hebben laatst de muur van Louen z’n kamer grijs geverfd, dit maakte de kamer gelijk mega warm!

Lisanne de Bruijn

Tips voor met de kleintjes

Heel veel knutselen, kleien en verven.

Lisanne de Bruijn

Voor meer inspiratie voor een rustgevend interieur, neem ook een kijkje in de huizen van Annarike Roberte en Moderosa. Ook Missjettle haar huis is een plek waar je tot rust kan komen, maar dan met iets meer kleur.

Na het lezen van dit interview met Lisanne nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Schrijf je dan nu in voor Westwing en mis geen enkele exclusieve sale!