binnenkijken bij lonneke nooteboom

Met haar jarenlange ervaring als fashion stylist, personal shopper voor bn’ers en founder van online platform stylemyday.nl weet Lonneke Nooteboom elke dag duizenden vrouwen te inspireren. Samen met haar gezin woont ze in een prachtig huis in België. Op haar vraag of wij haar nieuwe thuisbar een make-over wilden geven, zeiden we gelijk volmondig: JA! Scroll snel naar beneden.

Bar

Lonneke Nooteboom haar mooiste item?

“Ik ben verliefd op de barlampen! Die moésten er gewoon komen. Ze waren ook de basis van de rest van de inrichting en de algehele sfeer van de bar. Ik ben nog steeds dolgelukkig dat ik ze heb gekozen. Maar goed, eigenlijk ben ik megablij met alles! Weet je, het past zó goed bij elkaar.”

bar

We willen de bar gaan gebruiken voor feestjes, borrels of aperitiefruimte. Maar daarnaast is deze ruimte nú al perfect gebleken als werk- en ontvangstruimte. Het licht is hier geweldig en ik vind deze plek in huis super inspirerend.

Het ultieme feest?

“Jeetje… Ik ben een echte Brabander dus ik ben altijd in voor gezelligheid! Lekkere GT’s, goede wijn in koelers met ijs, hapjes op tafel en goed gezelschap: niks heel moeilijks eigenlijk. En uiteindelijk is het feest pas écht geslaagd als we mee hebben gezongen met de Nederlandse meezingers. Ik hou erg van feestjes die eindigen op de tafel of de bar.”

Bar

Favoriete cocktail?

“Eigenlijk drink ik alleen Gin Tonic’s. Ik ben er echt gek op! Ook vind ik het leuk om verschillende Gin’s én verschillende tonic’s te proberen. Je kunt eindeloos variëren.”

Lonneke Nooteboom x Missoni

Lonneke Nooteboom weet elke dag weer duizenden vrouwen te inspireren met haar populaire mode- & lifestyleblog. Speciaal voor Westwing stelde de creatieve duizendpoot haar wishlist met toffe serviesstukken uit de Missoni Home collectie samen. 

Lonneke Nooteboom

Stijlgevoel

Het gevoel voor stijl zat er bij Lonneke al vroeg in. De creatieve duizendpoot begon als fashion styliste en werkt als personal shopper voor bekende & minder bekende Nederlanders zoals John Ewbank & Kelly Weekers en Leontine & Marco Borsato. Daarnaast schrijft ze als styliste voor een aantal bladen en schuift ze regelmatig aan als mode-deskundige bij RTL4 programma ‘Koffietijd’.

Kerst wishlist

Lonneke viert Kerstmis graag in stijl en geeft het liefst alleen maar stijlvolle cadeaus weg tijdens de feestdagen. Speciaal voor Westwing stelde ze haar wishlist samen met een aantal toffe serviesstukken uit de Missoni Home collectie.

Dit stijlvolle én vrolijke servies van Missoni stond al even op mijn wishlist – I just LOVE Missoni. Ik kan niet wachten om mijn tafel voortaan in stijl aan te kunnen kleden!

Zin in lekker eten en een mooi interieur voor bij de thuisbar? Lees dan snel de binnenkijk artikelen van Ron Blaauw, Joris Bijdendijk en de Healthy Sisters.

Na het lezen van dit interview met Lonneke zin om zelf aan de slag te gaan met je interieur registreer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal.