Mariet van Missjettle aan haar eettafel

Je kunt Mariët kennen van haar account op Instagram als Missjettle. Ze deelt hier dagelijks plaatjes van haar huis/interieur waar ze met haar vriend Tim en zoontjes Peppe & Nox woont. Ze houdt van veranderen, de inrichting is dan ook nooit hetzelfde… En dat zie je weer terug op haar social-media-account.

Eenheid & rust volgens Missjettle

Volgens Mariët is het essentieel om te werken met een rustig fundament. Je kunt vervolgens je interieur helemaal afmaken met accessoires en de juiste decoratie. Als je maar uitgaat van eenheid & rust.

Mijn eerste stylingtip is om eenheid te creëren voor een rustige basis. Om deze eenheid te krijgen in je interieur is het een goed idee om de kleur(en) die je kiest op verschillende manieren terug te laten komen. Zo kies ik zelf vaak voor 2 kleurtinten en die laat ik dan vervolgens op verschillende manieren terugkomen.

Mariët, Missjettle

Missjettle: opgeruimd staat stylish

Rondslingerend speelgoed is voor de meeste ouders een doorn in het oog in hun knap gestylde woonkamers. De beste oplossing? Mariët heeft dé tip:

Berg je speelgoed op in mooie stylish verantwoorde kratten. Dan valt het het minste op!

Mariët, Missjettle

Het geheim achter een clean & schoon huis met kids…

Ik ben bang dat ik hier geen gouden tip voor heb. Ik denk dat ik de hele dag wel aan het opruimen en schoonmaken ben en daar komt nooit een eind aan.

Mariët, Missjettle

Dé trend voor komend seizoen

Interieurtrends zijn, zeker nu we zoveel thuis zijn, té leuk om in de gaten te houden. Mariët van Missjettle doet de meeste inspiratie op via Instagram en spot daar altijd de nieuwste trends. Een absolute musthave voor het voorjaar volgens Mariët is: opvallend behang.

Het mag lekker knallen op de muur! Zelf ben ik ook al aan het rondkijken voor een tof behangetje met bloemenprint om de hal mee op te vrolijken.

Mariët, Missjettle

Dé favoriete spot in huis van Missjettle:

…is absoluut de eettafel onder de lichtstraat. Je hebt hier goed zicht op de tuin én op de hele kamer, maar ook op de keuken. Het is de plek waar we vaak met vrienden borrelen, eten en natafelen

Mariët, Missjettle

#guiltypleasure

Roze is en blijft mijn quilty pleasure. Alles wat roze is, val ik voor. Ik moet soms echt opletten dat ik niet alles in roze koop.

Mariët, Missjettle

Als we je echt goed zouden kennen, zouden we weten dat…

…ik een echte rommelkont ben. Op social media oogt het altijd netjes en clean bij ons thuis, maar dat is meestal snel even opgeruimd voor de foto. Vaak is het aan de andere kant van de camera een enorme bende en vaak na wat geschuif voor een goede foto is alles een nog veel grotere bende.

Mariët, Missjettle

Typisch Mariët in ons interieur is…

…eigen verzonnen dingetjes, zoals een tak van buiten met zelfgemaakte slingers eraan, een geverfde oude kast of een Marktplaats-find die ik op m’n eigen manier style. Ik houd soms van net een beetje anders!

Mariët, Missjettle

We mochten ook binnenkijken bij content creators Manon Tilstra, Barts Boekje en Moderosa. Drie verschillende en even mooie interieurs!

Na het lezen van dit interview met Mariët nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Schrijf je dan nu in voor Westwing en mis geen enkele exclusieve sale!