Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
Noor de Groot Portrait voor openhaard in woonkamer

We kennen Noor de Groot vooral als Queen of Jetlags van haar inspirerende Instagram. Ze is al 7 jaar actief als content creator en publiceert iedere dag content over onder andere mode, beauty, interieur en reizen. Daarnaast is ze vintage collector en founder & designer van @somewheresomeday. Een echte duizendpoot dus met een bijzonder goed gevoel voor stijl. Zowel in fashion als in interieur, kijk je mee?

De inspiratiebron van Noor de Groot

Ik haal inspiratie voor ons huis echt uit alle hoeken. Doordat ik de afgelopen 10 jaar bijna non stop gereisd heb, komt daar de meeste inspiratie vandaan. Door het zien van talloze hotels merkte ik steeds beter wat ik echt mooi vond en wat mijn stijl is. Ik vind Pinterest ook geweldig, maar ik denk ik nog steeds het meeste inspiratie haal uit het zoeken naar foto’s van interieurs uit de jaren ‘60 tot ‘80 op dit moment.

Noor de Groot, content creator

De stijl van Queen of Jetlags

De stijl van Noor is een mix van invloeden uit het verleden met hele moderne items. Ze verzamelt al sinds haar veertiende vintage items en bijzondere kunstwerkjes. Al die verschillende eyecatchers zie je in het interieur terug.

Ik ben op dit moment erg geïnspireerd door de jaren ’70 en dit zie je dan ook in mijn stijl en interieur terug.

Noor de Groot, content creator

Wat Noor heel belangrijk vindt in huis? Dat er herinneringen gemaakt worden.

Veel mensen vieren verjaardagen bijvoorbeeld buitenshuis, maar wij proberen zoveel mogelijk verjaardagen, etentjes etc. binnenshuis te vieren, zodat ons huis nog meer herinneringen krijgt. Ik vind het ook leuk dat Sander en ik veel persoonlijke spullen met bijzondere herinneringen overal in het huis hebben staan.

Noor de Groot, content creator

Dé gouden tip van Noor de Groot

Zorg dat er een mooie balans ontstaat. Kies voor een stijl (bijvoorbeeld Scandinavisch) en geef daar je eigen draai aan. Daarnaast plaats ik altijd spiegels in kleine ruimtes om deze optisch groter te doen lijken!

Noor de Groot, content creator

Favoriete badkamersong

“Alles van Kacey Musgraves, John Mayer en Fleetwood Mac.

Noor de Groot, content creator

Na het lezen van de homestory met Noor op zoek naar nog meer inspiratie bekijk dan ook de andere homestories met Annarike Roberte, Emilie Sobels of Sylvie Meis en vergeet je niet te registreren op Westwing, zodat je geen enkele exclusieve deal hoeft te missen. Daarnaast krijg je toegang tot het complete aanbod aan artikelen vol met interieurtips. Laat je inspireren!