Sylvie Meis Header in glamroom roze

Het is de droom van menig vrouw: een inloopkast. Presentatrice en model Sylvie Meis, van Nederlandse bodem en megapopulair in Duitsland, laat ons haar Hamburgse beautyroom zien en tipt meteen alle musthaves, make-up trucs en haar favoriete ‘getting ready-soundtracks’.

Sylvie haar hemelse droom van roze en poedertinten is een pure bron van inspiratie, als je het ons vraagt. De succesvolle zakenvrouw heeft namelijk de perfecte me-time-ruimte weten te creëren.

Mijn beautyroom is een oase van rust en welzijn – waar ik écht tijd voor mezelf heb.

Sylvie Meis, presentatrice & model

Beautyroom-talk met Sylvie Meis

Wat mag er in geen enkele beautyroom ontbreken?

Voor mij zijn een spiegel en goede verlichting essentieel. Omdat make-up mijn grote liefde is, heb ik er veel ruimte voor nodig: wat gezellige opruimboxen en een groot dressoir doen wonderen.

Jouw truc voor een snelle touch-up voor een Zoom-meeting?

Kleurrijke lipgloss geeft je meteen een frisse uitstraling en een concealer helpt om snel je onregelmatigheden weg te werken. Wanneer je nog wat tijd overhebt, kan een beetje highlighter onder je wenkbrauwen en in de binnenhoek van je ogen geen kwaad. Het laat je er wakkerder uitzien.

Welke playlist luister je tijdens het optutten?

Ik ben een grote 80’s-fan, maar ik luister ook graag naar J.Lo of Taylor Swift. Wanneer ik me klaarmaak voor een date heb ik iets meer romantisch nodig.

Details en verlichting in de glamroom van Sylvie Meis

Chique geurkaarsen en verse bloemen zorgen voor een luxe gevoel in elke ruimte. Net als slim gekozen details: het pluizige vloerkleed bijvoorbeeld, dat garant staat voor hemels lopen op blote voeten. In plaats van een heldere plafondlamp (kies voor een dimmer!) zijn individuele, flatterende lichtbronnen op borsthoogte en natuurlijk licht ideaal. Let er vooral bij de kaptafel op dat de verlichting symmetrisch is.

Een leuk extraatje is een licht, zacht vloerkleed dat de kamer nóg gezelliger maakt. In mijn beautyroom heb ik vooral lichte en poedertinten gebruikt, in combinatie met glamoureuze materialen als fluweel.

Sylvie Meis, presentatrice & model

Heel veel opslagruimte

Hier staat echt alles in het teken van ontspanning en selfcare. Daarom is het belangrijk dat er een inspirerende rust heerst. Voor alle opslagruimte geldt het principe: more is more. Open rekken dienen als podium voor lievelingsstukken, terwijl grote vakken met afgesloten voorkant de ruimte tot rust brengen. Een bankje, poef of comfortabele fauteuil zorgen voor een echte boutiqueflair, net als bij Sylvie.

Tip! Maak in kleinere kamers gebruik van de ruimte tot aan het plafond en sorteer alles per seizoen.

Op zoek naar een luxe en glamoureuze stijl voor jouw interieur? Ga ook even op bezoek bij Sanne Boks, Roel Marius Brouwer en Erik Gutter voor nog mee inspiratie. Liever op zoek naar een roze interieur? Dan ben je bij Kim Feenstra en Laura Ponticorvo aan het juiste adres!

Wil jij graag al de tips van Sylvie Meis toepassen in je beautyroom? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal!