Meld je aan en ontvang een €30 voucher!
vrouw op beige stoel met zwarte poten

De Mexicaanse Vero Baez is naast Digital Content Creator en owner van het duurzame merk Vantee ook nog moeder van een tweeling. Ze is voor de liefde naar Nederland verhuisd, en heeft zich gevestigd in haar mooie huis in Amsterdam waar Westwing exclusief mocht binnenkijken!

Opgeruimd staat netjes: de tips van Vero Baez

Dé tip voor een opgeruimd huis? Geen speelgoed in de woonkamer of de eetkamer. Vanaf het begin heb ik de meisjes geleerd dat hun spulletjes ook in hun kamers horen. Natuurlijk werkt het niet altijd zo, maar zo zorg ik vaak genoeg voor een opgeruimd huis.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Het gezegde bestaat niet voor niets: een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Door te zorgen dat je interieur er netjes uitziet, ben je waarschijnlijk ook in je hoofd veel rustiger. Hoe je er met kids voor zorgt dat het toch altijd netjes is? Handige opbergbakken en -manden zijn de oplossing!

Warm minimalisme

Ik denk dat je mijn stijl kunt omschrijven als minimalistisch met een vleugje warmte. Het doet me denken aan het zuiden van mijn land, met wat keramiek & terracotta, zoals de basis van mijn land, de zon.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Je denkt misschien dat in een minimalistisch interieur geen ruimte is voor warme kleuren en materialen, maar niets is minder waar. Style je accessoires zoals Vero in een minimalistische look, maar werk met warme kleuren voor een zachte afwerking.

It’s time to relax

Ik houd ervan om even helemaal te ontspannen thuis. Hoe ik dit doe? Door op de bank een goede film te kijken of een fijne kop koffie te drinken. Ik houd ervan als anderen zich hier ook thuis voelen.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Een bank is niet alleen een bijzonder groot item, het is ook een meubelstuk in huis waar je misschien wel het meeste gebruik van maakt (naast je bed dan). Nogal belangrijk om te zorgen dat dit item een relaxte plofbank is om de hele avond op weg te kunnen kruipen.

Sowieso heeft iedereen een goede bank nodig. Let’s be honest: op een bank kun je ontspannen, kletsen, huilen, lachen, het leven vieren, goede gesprekken voeren, feestjes geven… De bank is gewoon echt belangrijk.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Mijn leven met twee 3-jarige…Ik zou het een beautiful chaos noemen. Ik houd van hun menselijke warmte, ze zijn heel nederig en zulke lieve meisjes.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Inspiratie doe ik vaak op tijdens mijn reizen. Ik haal inspiratie uit de plekken die ik bezoek, maar bijvoorbeeld ook uit social media.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Ik krijg energie van mensen waar ik van houd. Ik merk dat ik daar ook extra creatief van word. Maar ook muziek werkt heel goed voor mij: dan heb ik echt zin om dingen te creëren.

Vero Baez, Digital Content Creator & twins-mom

Funfacts over Vero Baez

Favorieten…

  • Nederlandse gerecht: bitterballen
  • Mexicaanse gerecht: tacos
  • Snack: alles met kaneel
  • Drankje: gemberbier
  • Liedje: Piel Canela
  • Het item in huis waar ik het meest trots op ben…: mijn cactus, ik heb hem de dag dat ik in Nederland aankwam gekocht en hij staat er nog steeds!
  • Guilty pleasure: naaktzwemmen in zee
  • Je kunt mij wakker maken voor: Mexicaans eten
  • Levensmotto: Live in the present and if you have to do it all over again, do it dancing and alive.

De interieurs van nog meer content creators ontdekken? Je kan ook binnenkijken bij Anna Nooshin en Annarike Roberte. Zeker de moeite waard als je het ons vraagt!

Na het lezen van dit interview met Vero Baez nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale!