Decoratie kleuren

Kleurrijke decoratie maakt een verder eenvoudige inrichtingsstijl absoluut eigentijds en spannend. Wil je toch niet een kamer enkel en alleen aan één kleur opdragen? De decoratie in jouw favoriete kleur kan stijlvol met eenvoudige middelen geïntegreerd worden, zonder dat je eraan gebonden bent. Laat je inspireren en integreer de kleurrijke decoratie in jouw woning!

Met deze decoratieve kleuren kan je niets verkeerds doen
Ben je enthousiast over decoratie in de levendige kleuren, maar weet nog niet welke kleur het beste bij jouw interieur past? Blader door onze artikelen en laat je adviseren door onze interieurspecialisten! Als voorproefje hebben we hier de meest populaire gekleurde decoratie voor je samengevat.

De turquoise decoratie zorgt voor maritieme flair en frisheid! De heldere kleur is bijzonder geschikt voor verder eenvoudige inrichtingsstijlen zoals de Scandi stijl. In combinatie met grijs-, beige- en witte tinten zorgt het voor een moderne en frisse totaallook.
De decoratie in wit is de perfecte basis voor elk interieur. Het maakt geen verschil of het nu om een strak, speels of rustiek ontwerp gaat: onze interieurspecialisten geven je tips en trucs die je in elke inrichtingsstijl kan integreren.

Blader door onze selectie van artikelen en vind decoratie ideeën in jouw favoriete kleur!