Feestartikelen

Een harmonieuze decoratie is cruciaal bij elk feest! Daarom geven we het partyscenario de perfecte look door middel van stijlvolle basiselementen! Wij serveren de verjaardag campagne in edele champagneglazen en snacks in extravagante schalen of glazen bonbonnières in verschillende designs. Ballonslingers en geurkaarsen zorgen voor een stijlvolle sfeer. Laat de viering van het jaar tot bloei komen met de bijpassende feestversiering! Of het nu gaat om een verjaardag, afstuderen, bruiloft of oudejaarsavond, ten slotte kan geen enkel feest zonder een hippe decoratie. Met de juiste feestaccessoires roep je een gezellige stemming op waardoor je feestje een onvergetelijk evenement wordt! Onze stijlexperts vertellen je in onze artikels alles wat je nodig hebt voor een glinsterend feestje.

De must have feestartikelen

Partyaccessoires die niet mogen ontbreken
Kleurrijke ballonnen en slingers zijn een must. Zelfgemaakte slingers zijn nog beter. Hoe je dit zelf kan doen, vind je in ons passend artikel.

  • De juiste verlichting zorgt voor een mooie sfeer op jouw feestje. Plaats LED-lichtsnoeren, lantaarns en kaarsen niet alleen op de muren of op de tafel, maar ook op de vloer!
  • Hapjes en drankjes op de juiste manier presenteren is ook heel belangrijk. Verschillende borden of platen in de kleuren van jouw decoratie passen perfect bij de mooie sfeer en zorgen voor een harmonische stijl.
  • Feestaccessoires voor de succesvolle tafelversiering. De sleutel tot een geslaagde tafeldecoratie is dat het niet te overladen is met een groot aantal verschillende accessoires. Als je bijvoorbeeld kiest voor een tropisch thema, moet je slechts een paar ananassen en flamingo’s op tafel plaatsen. Om de goede sfeer van het feest te behouden, is een chic tafelkleed met roze drankjes en lichte partysnacks ideaal. Een tafeldecoratie in een tropische stijl zorgt direct voor een goed humeur en een vakantiegevoel. Maar combineer maximaal drie kleuren met elkaar, anders wordt het al snel “te veel”. Ook voor bepaalde gelegenheden of feestdagen mag de juiste decoratie niet ontbreken. Ontdek bijvoorbeeld 5 ideeën voor het zelf maken van sinterklaas decoratie en de beste tips om de kamer romantisch te versieren met Valentijnsdag.

Key-item als het gaat om feestartikelen: ballondecoratie

Net als confetti zijn ballonnen de ultieme decoratie en mogen op geen enkel feestje ontbreken! Om jouw feest een extra stijlvol tintje te geven, hang jouw ballondecoratie op als slinger! Een moderne ballonslinger heeft verschillende kleuren en maten. Je kan jouw ballondecoratie opfleuren met hippe honingraat ballen. Of het nu gaat over het snoepbuffet, de bank of fotohoek – een ballonslinger is de echte hit op jouw feest! In speciale decoratiewinkels kan je de bereide combinaties van ballonslingers kopen. Je kunt ook je eigen feestdecoratie maken! In ons magazine vind je de creatieve stap-voor-stap handleidingen en andere ideeën voor feestdecoratie die je verder zal helpen.

Het interieur kan niet zonder feestdecoratie! Of het nu gaat om LED-lichtsnoeren, kleurrijke papieren borden voor jouw tafeldecoratie of stijlvolle glazen: Westwing interieurspecialisten hebben onze favoriete producten voor een glinsterend feestje voor jou samengesteld in artikelen. Zo kan je jezelf laten inspireren voor onze party musthaves zodat niets je volgende feestje in de weg staat. Wij wensen je veel plezier!