Gratis retourneren
30 dagen retourtermijn
Close-up zwembad met rieten stoelen

Wij zijn gek op een hittegolf! Dit is immers het perfecte moment om vrienden en familie uit te nodigen voor een verfrissend zwembad feestje. En als je geen zwembad in de tuin hebt, kun je nog steeds de uitnodigingen versturen. Dan verkas je gewoon naar het pierenbadje in het park of verplaats je naar een meertje. In onze online shop Westwing vind je leuke zomerfeest-gadgets zoals cocktailshakers en sprookjesachtige lichtjes, maar ook coole luchtbedden. Laten we gaan feesten! Onze interieurspecialisten laten je zien hoe het moet! Wij geven je ideeën voor een pool party en nuttige tips voor een leuk strandfeestje of zwemfeestje. Maar we hebben ook een aantal echte must-haves voor in het zwembad tijdens je zomervakantie. Wat dacht je van een opblaasbare flamingo? Een echte blikvanger bij het zwembadfeestje of op het strand – onder het motto “Life is cool by the pool!”

Deze pool party decoratie zorgt voor een goed humeur

Een zwembadfeest zonder decoratie? Onmogelijk. Kleurrijke vlaggetjes, knipperende lichtslingers, grappige zwemmende dieren en ananasachtige drinkglazen zijn niet alleen een must op een zwemfeestje voor kinderen. Ook wij volwassenen kunnen het plezier van ons leven hebben met trendy pool party accessoires. Het biedt dé verfrissende verkoeling in de zomer! Pool Party decoratie is niet alleen heel leuk, het zorgt ook voor een goed humeur bij je gasten. We moeten immers volop genieten van de heerlijke zomerdagen, want ze zijn schaars in Nederland. Met kleurrijke drinkglazen en opblaasbare dieren voor in het water leg je de perfecte basis voor een geslaagd zwembad feestje. Gezellige, zachte handdoeken met een zomerse print, bluetooth-luidsprekers voor de juiste muziek en comfortabele buitenmatrassen behoren ook tot de basisuitrusting van elk zwembad feestje met stijl.

Zomerse kleuren voor je zwembadfeestje

Haal het Caribische vakantiegevoel je eigen tuin in en kies voor je zwembad feestje veel zomerse kleuren. Donkere, trieste tinten kunnen tijdens deze gelegenheid verdwijnen in de kelder of de berging. We richten ons nu op heldere, frisse nuances zoals geel, oranje, blauw en groen – alle kleuren van de regenboog zijn welkom op een pool party! Wil je wel wat kleuren laten zien, maar de selectie ook een beetje ingetogen houden? Dan zijn vrouwelijke pasteltinten zeer geschikt en passend bij het blauwe water in het zwembad.

Decoratie inspiratie voor Delia’s pool party:

Spring break zwembadfeestje

Om de eerste zonnige dagen te vieren, hoeft je niet eerst naar Amerika te reizen. Creëer het sfeertje van een zomerse pool party tijdens de voorjaarsvakantie! Met onze decoratieve ideeën voor het zwembad feestje, wordt het bij jou thuis net zo gezellig. Haal veel decoratie en allerlei waterspeelgoed tevoorschijn en het feest kan beginnen. Een opblaasbaar eiland of een opblaasbare fauteuil nodigen je uit om te ontspannen op het water. Het kan niet beter!

Vintage zwembadfeestje à la Great Gatsby

Wat dacht je van een pool party met een thema? Vooral populair op dit moment is het vintage thema. In de zomer zal je op dit themafeest niet alleen afkoelen, maar ook terug in de tijd reizen naar de gouden jaren twintig. Met zo’n uitnodiging kiezen stijlvolle zeemeerminnen voor elegante zwempakken met een gestreepte print. Gouden feestdecoratie, goede muziek en drankjes geserveerd in glinsterende kristallen glazen maken de vintage pool party tot een groot succes.

Trendy luchtbedden & zwemdieren voor jouw zwembadfeestje

Wat mag dit jaar in geen enkel zwembad ontbreken? Natuurlijk, grappige zwemmende dieren! Of het nu gaat om een opblaasbare eenhoorn of een flamingo-zwemband, zwemmende dieren zijn onmisbaar. Snel opgeblazen, zorgen ze voor veel plezier. Als je geen zin hebt om het water in te duiken, kun je ook gewoon zonnebaden met een glas zelfgemaakte limonade op je luchtbed. Daarnaast zien de beestjes er niet alleen erg stijlvol uit in het zwembad, maar zijn het ook leuke rekwisieten op de foto van het zwembad feestje.

Deze zwemdieren zijn nu absoluut hip…

  1. Het eenhoorn luchtbed

    Bij een duik in het zwembad, is de eenhoorn erbij! Het opblaasbare speelgoed is ook een mooi accessoire.
  2. Het flamingo luchtbed

    Vergeet de hippe bikini, de trendy strohoed of de coole zonnebril! Voor een geslaagd zwembadfeest moet je nu zeker investeren in een flamingo luchtbed.
  3. De donut zwemband

    Zin in een donut? Je kunt jezelf zoveel als je wilt trakteren op deze leuke zwemband, zonder een slecht geweten.

Naar het zwembad: de opblaasbare bekerhouder

Houd je drankje koel, zelfs wanneer je in het zwembad ligt. Met een opblaasbare bekerhouder kun je ontspannen en genieten van de heerlijke zomerse frisheid terwijl je je voeten laat bungelen in het water.

Het beste zwembad feestje voor kinderen

Een zwembad feestje voor kinderen moet bovenal kleurrijk en leuk zijn! Met leuke pool party spelletjes kun je een geweldige sfeer creëren en de kinderen kunnen zich uitleven. Vooral het klassieke waterpolo spel is bijzonder populair. Of je kunt de kinderen gewoon een wedstrijdje bommetjes maken laten spelen. Nadat de kleine waterratten in het zwembad hebben gespetterd, kunnen ze in de gezellige strandstoelen genieten van een heerlijke barbecue met worstjes en brood.

De perfecte outdoor lounge voor jouw zwembad feestje                                     

Wat zou een perfect zwembad feestje zijn zonder de mogelijkheid om te ontspannen en te kletsen in de tuin of op het terras? Een outdoor lounge biedt veel voordelen en wordt in de zomer een koele vervanger van de woonkamer. Comfortabele fauteuils van vorst-, regen- en UV-bestendig materiaal zijn perfect voor je buitenruimte. In onze online shop op Westwing vind je ook moderne outdoor meubelen die prachtig geïntegreerd kunnen worden in je buitenruimte. Blader door onze exclusieve selectie en kies je favorieten!