Hou je van de kerstgedachte of ben je de Grinch van de familie? Wanneer je dit artikel leest moet je haast wel van Kerstmis houden en alles wat daarmee te maken heeft. Om helemaal in de kerstsfeer te komen heeft Westwing de mooiste achtergronden voor vergaderingen op Zoom, je smartphone of e-mail handtekening ontworpen. Origineel, volgens de laatste trends en als aller eerste presenteert Westwing een kerst achtergrond voor elke gelegenheid!

Kerst achtergrond voor zoom

Inmiddels zijn we gewend geraakt aan het werken op afstand en zijn vergaderingen veranderd in videoconferenties op Zoom. Maar niet iedereen heeft thuis de perfecte achtergrond en sommige mensen laten hun collega’s niet graag virtueel in huis. De oplossing? Virtuele achtergronden, te veranderen naar gelang het seizoen of de stemming. Als u niet onvoorbereid op Kerstmis wilt aankomen, download dan gratis onze kerstbehang: kies de stijl die u het beste bevalt en geef een feestelijk tintje aan uw telefoontjes!

Kerst achtergrond – Landelijjke woonkamer

Kerst achtergrond – Eetkamer voor de hele familie

Kerst achtergrond – Klassieke woonkamer

Kerst achtergrond – Winterse chalet in de bergen

Kerstbehang voor smartphones

Hoeveel tijd besteedt u met uw smartphone in de hand? Inmiddels is het een echte must-have accessoire geworden, aan te passen aan de stemming, het seizoen of feestelijke gelegenheden.

Als u op zoek bent naar perfecte kerstfoto’s om te gebruiken als achtergrond voor uw telefoon, dan hebben we precies wat u nodig heeft! We willen u 5 kerstbehang voor smartphones geven met een minimale en elegante stijl, om u gedurende de hele kerstperiode gezelschap te houden.

Aangepaste e-mail handtekening

Last but not least, als de kerstdagen naderen is het leuk om zelfs de handtekening van uw e-mail aan te passen om klanten en collega’s een prettige vakantie te wensen! Na het overzicht van de kerstbehang die je net gezien hebt, willen we bij Westwing afsluiten met het geven van 2 perfecte kerstfoto’s om toe te voegen aan je emailhandtekening.

En als u op zoek bent naar inspiratie om uw huis te versieren voor de feestdagen, neem dan een kijkje in de “Kerstversieringen” sectie: u vindt er veel ideeën voor een fantastische kerst. Ontbreekt er iets om de kerstsfeer na te bootsen? Schrijf u in op Westwing en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen met kortingen tot -70%!