Kerst decoratie met beige stoel en houten stoel

Hou je van de kerstgedachte of ben je de Grinch van de familie? Wanneer je dit artikel leest moet je haast wel van Kerstmis houden en alles wat daarmee te maken heeft. Om helemaal in de kerstsfeer te komen heeft Westwing de mooiste achtergronden voor vergaderingen op Zoom, je smartphone of e-mail handtekening ontworpen. Origineel, volgens de laatste trends en als aller eerste presenteert Westwing een kerst achtergrond voor elke gelegenheid!

4x kerst achtergrond voor Zoom

Inmiddels zijn we gewend geraakt aan het werken op afstand en zijn vergaderingen veranderd in videoconferenties op Zoom. Maar niet iedereen heeft thuis de perfecte achtergrond en sommige mensen laten hun collega’s niet graag virtueel in huis. De oplossing? Virtuele zoom achtergronden veranderen naar het seizoen of de stemming. Als je niet onvoorbereid op Kerstmis wilt aankomen, download dan zeker een van onze stijlvolle kerst achtergronden voor al je meetings.

Landelijke woonkamer

Eetkamer voor de hele familie

Klassieke woonkamer

Winterse chalet in de bergen

5x kerst achtergrond telefoon

We hebben onze telefoon eigenlijk altijd wel bij ons. Inmiddels is het dus ook echt een must-have accessoire geworden die we maar al te graag aanpassen naar elk seizoen, feestgelegenheid of stemming. Een mooie achtergrond voor Kerst mag dan ook zeker niet ontbreken. Daarom hebben we de vijf mooiste kerst achtergronden voor je verzameld die je hieronder gemakkelijk kunt downloaden.

Achtergrond kerst: 2x kerst handtekening mail

Als de kerstdagen naderen is het leuk om zelfs de handtekening van je e-mail aan te passen om klanten en collega’s zo een prettige vakantie te wensen! Daarom hebben we twee stijlvolle handtekeningen voor je ontworpen die je hieronder makkelijk kunt downloaden.

blauw met wit happy holidays logo
Wit happy holidays logo

En heb jij je favoriet al gedownload? En wil je naast je telefoon ook je huis in kerstsferen hullen? Bekijk dan eens onze artikelen over kerst knutselen, kerstboomversiering, het maken van je eigen kerstdecoratie en lekker creatief bezig zijn met kerstballen!

Al helemaal in de Kerstsferen? Registreer je op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om ook je huis Kerst proof te maken!