bruiloftstafel decoratie crème

De mooiste en belangrijkste dag in het leven van een koppel? Het huwelijk. Een bruiloft verdient decoratie die het hart sneller doet kloppen. Bruiloftstafel decoratie crème maakt het compleet. Stijlvolle trouwdecoratie hoeft niet altijd wit te zijn. Crème is een kleur die elegant en discreet is en, net als wit, kan worden omschreven als een klassieke tint. Het is delicaat en feestelijk. Bovendien doet ons denken aan de zachte geur van vanille en haalt een mooie, vrouwelijke sfeer naar voren.

Het stijlteam van Westwing is altijd een stap voor als het gaat om de nieuwste trends in interieur en decoratie. Speciaal voor feesten zoals de bruiloft, hebben wij altijd de meest creatieve ideeën voor je. Check onze tips voor bruiloftstafel decoratie in crème:

Crème de la crème: Bruiloftstafel decoratie in crème

Het grote feest staat voor de deur en je bent druk bezig met de planning van je tafeldecoratie? Van tafellopers tot servetten en zitkussens – een arrangement in crème zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. Crème is een keuze voor tijdloze elegantie en past bij elke stijl. Hou je van de Scandi-stijl en wil je daar op je huwelijksfeest trouw aan blijven? Den biedt decoratie in crème voor je bruiloft een rustige basis voor het rustieke bruiloftsservies van keramiek, houten decoratie en de combinatie met grijs- en pasteltinten.

Heb je liever een romantische of boho-stijl? Hiervoor kan je delicate zomerbloemen, roze servetten, borden met bloemmotieven en een zee van kaarsen inzetten voor de bruiloftstafel decoratie in crème. Verfraai de bruiloftstafel decoratie in crème met lichtslingers in de bomen of langs het plafond.

Tafeldecoratie in crème overtuigt ook met een glamour look. Denk bijvoorbeeld aan gouden servetringen, goudkleurig bestek naast de porseleinen borden, kristallen glazen en luxe geurkaarsen maken de bruiloftstafel decoratie in crème compleet.

De perfecte +1 voor tafeldecoratie in crème

De typische kleuren voor de bruiloftstafel decoratie vallen meestal in een kleurenspectrum van pastelkleuren als roze, lichtblauw, lila of mintgroen. Onze persoonlijke favoriet voor tafeldecoraties voor bruiloften is crème! De tafeldecoratie voor je bruiloft in crème harmonieert met mooie decoratieve accessoires in zilver, goud, leisteen, houten elementen of bloemmotieven. Welke accessoires je ook gebruikt: met bruiloftstafel decoratie in crème wordt je bruiloftstafel een absoluut hoogtepunt.

Crème is uitstekend te combineren met diverse kleurschakeringen. Op deze manier straalt je bruiloftstafel elegantie uit, terwijl de accentkleur voor karakter en kracht kan zorgen. Crème is een neutrale kleur – een smaakvolle basis voor de mooiste decoratieve ideeën.

Arrangementen fris, krachtig en natuurlijk

 • Tafeldecoratie in groen en crème – fris
  Bruiloftstafel decoratie in groen en crème combineert de mooiste eigenschappen van beide kleuren. Groen zorgt voor frisheid en natuurlijkheid, crème straalt elegantie uit. Verder kan bruiloftsdecoratie in groen en crème worden neergezet met behulp van boeketten witte bloemen en groen blad, die verspreid worden over de tafel.
 • Tafeldecoratie in bordeaux en crème – krachtig
  Met bruiloftstafel decoratie in bordeaux en crème komen twee vermeende paradoxen samen – krachtig, sterk wijnrood en zacht, ingehouden crème. Zoals bekend is rood de kleur van de liefde. Ga voor tafeldecoratie in crème en rood met boeketten rode rozen, of versier de bruiloftstafel met rode hartjes en parelslingers.
 • Tafeldecoratie in bruin en crème – natuurlijk
  Een mix van tafeldecoratie in bruin en crème is de juiste keuze voor natuurliefhebbers. Bruine tinten zien er basic uit en zijn de ideale ondergrond voor natuurlijke decoratie. Werk met twijgen, bladslingers en kaarsen die de geur van jasmijn en rozen verspreiden.

Arrangementen bloemig, mild en elegant

 • Tafeldecoratie in lila en crème – bloemig
  Bruiloftstafel decoratie in lila en crème is prachtig. De twee zachte kleuren werken goed samen. Een tafelkleed en servetten in crème geven decoratieve elementen in lila extra glans. Bijzonder mooi: plaats lila hortensia’s en kaarsen uit dezelfde kleurfamilie op de bruidstafel. Tafeldecoratie in paarse tinten kun je ook combineren met blauwaccenten.
 • Tafeldecoratie in abrikoos en crème – mild
  Bruiloftstafel decoratie in abrikoos en crème doet denken aan een mooie zomerdag – abrikoos of koraal herinnert aan een romantische zonsondergang en het zand op zachte zandstranden. De meest romantische uitvoering van de kleur abrikoos zet je neer door te kiezen voor rozen in abrikooskleuren. Bruiloftstafel decoratie in abrikoos en crème kan worden verfijnd met gouden details – dit kunnen servetringen zijn, naamkaarten of bordjes met een gouden randje.
 • Bruiloftsdecoratie in crème – de meest elegante keuze
  Kleine accessoires en giveaways voor de gasten, étagères, tafelkleden, decoratieve vazen en andere decoratieve elementen voor de perfecte, stijlvolle bruiloftstafel in crème vind je in onze online shop op Westwing. Vind alles wat je hartje begeert!

Schrijf je in op Westwing en mis geen exclusieve interieur deals!