Gedekte tafel met moderne decoratie

De bruiloft – een van de mooiste gebeurtenissen in het leven van een koppel. Een dag die een leven lang herinnerd moet worden. Om de grote dag echt de geschiedenis in te kunnen laten gaan als een prachtig feest, moet je vooral goed plannen van tevoren. Met veel aandacht voor detail en looks moet alles goed worden georganiseerd, ook bij een moderne bruiloft moet over de tafeldecoratie worden nagedacht.

Staat alles klaar? Dan kan er weinig meer misgaan op de dag van de bruiloft. Onze Westwing interieurspecialisten hebben de mooiste inspiratie voor een moderne bruiloft met passende tafeldecoratie voor je samengesteld. Hier kom je te weten waar je op moet letten en wat je in geen geval mag missen.

Deze tafelaccessoires passen bij jouw moderne bruiloft tafeldecoratie

Hou je van de moderne stijl? De tafeldecoratie op je bruiloft kan een weerspiegeling zijn van je interieurstijl! De moderne bruiloft kenmerkt zich door een eenvoudig ontwerp zonder veel franjes en decoraties, dat geldt uieraard ook voor de tafeldecoratie.

Gebruik eenvoudige of bijzondere ontwerpen voor je servies bij de moderne tafeldecoratie op je bruiloft. Met eenvoudig servies als basis, kun je met de tafeldecoratie lekker los gaan qua kleuren en designs.

Maar bovenal mogen de bijpassende bloemen niet ontbreken op een bruiloftstafel en natuurlijk heb je kaarsen nodig. Met kleine, elegante verchroomde lantaarns kan een moderne look worden gecreëerd. De beste manier is om mooie stompkaarsen in het wit of een andere bijpassende kleur neer te zetten. De tinten van de kaarsen en bloemen moeten op elkaar worden afgestemd. Om zo een harmonieus totaalbeeld te creëren voor je moderne bruiloftstafeldecoratie.

Hou je van de minimalistische look? Salie en eucalyptus zijn een stijlvol alternatief voor klassieke bloemdecoraties. Deze planten overtuigen door hun aangenaam groene tinten en moderne terughoudendheid. De tafeldecoratie heeft dan geen extra bloemdecoratie nodig om de bruiloft te laten schitteren.

Acryl is de nieuwste materiaaltrend in de interieurwereld! Door de transparante uitstraling past het moderne materiaal zich op een elegante manier aan elke huwelijksdecoratie aan. Koele terughoudendheid heeft er nog nooit zo stijlvol uitgezien! We zien acryl terug als materiaal voor stoelen of tafelbladen. Maar het transparante materiaal kan ook goed werken voor menu- of plaatskaarten.

Kleuren voor moderne tafeldecoratie

Tafeldecoratie voor je moderne bruiloft? Het hangt allemaal af van de kleurkeuze! De algemene regel voor een moderne stijl is: minder is meer! Als je echter kleur in het spel wilt brengen, moet je het selectief gebruiken. Je kunt je stijl en elegantie tonen door gebruik te maken van kleurencombinaties met wit of grijs.

Modern servies voor de bruiloftstafel

Bruiloftdecoratie in zwart en wit

In combinatie met het rijke zwart ontstaat een koele monochrome look. Mat, zwart bestek, donkere borden of een tafelloper in het zwart worden hier een blikvanger. Maar pas op: te veel zwart kan al snel overweldigend en te donker worden! Let daarom op de moderne combinatiemogelijkheden met lichte kleuren voor je huwelijksdecoratie.

Moderne bruiloftdecoratie in kleur

Een delicaat paars gecombineerd met wit ziet er bijzonder chic uit als moderne bruiloft tafeldecoratie. Maar sterke tinten zijn ook goed te combineren met wit. Wil je liever niet kiezen voor klassiekers als rood of goud? Dan kun je kiezen uit kleurencombinaties met wit als basis, groen, blauw of sterk geel voor de tafeldecoratie.

Bruiloftdecoratie in goud & zilver

Goud en zilver zijn de klassieke kleuren onder de trouwdecoratie! Maar zelfs op een moderne bruiloft waarvoor je tafeldecoratie nodig hebt, kunnen beide kleuren schitteren. Terwijl roesttinten en antiek goud er rustiek uitzien, zorgen heldere en glanzende metalen accessoires ervoor dat je tafelversiering er fris en elegant uitziet.

Tips en tricks: zo wordt jouw bruiloftstafel modern

Let op de keuze van het lettertype! Als het gaat om uitnodigingen, kaarten en tafeldecoratie voor je moderne bruiloft, kan het juiste lettertype een blijvende indruk achterlaten. Terwijl de sierlijke en geschreven zinnen er vintage en romantisch uitzien, zijn de rechte lijnen ingetogen en modern.

Minder is meer! Veel keuren en de overvloed aan accessoires moeten worden vermeden als een moderne uitstraling gewenst is. Kies een paar blikvangers op tafel en laat overbodige decoratieve items weg. Dit zorgt voor een opgeruimde, strakke en eenvoudige look.

Kan je niet voor een bepaalde stijl kiezen? Dan meng je graag elementen uit verschillende looks met elkaar! De sobere stijl van de moderne bruiloft tafeldecoratie kan goed gecombineerd worden met andere stijlen. Romantische bruiloften met een modern tintje zijn bijvoorbeeld heel trendy!

Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je je droom voor jouw moderne bruiloft met stijlvolle tafeldecoratie waarmaken. Laat je inspireren bij Westwing en laat je trouwdecoratie schitteren vol pracht en praal.