Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Tafeldecoratie

Of het nu gaat om vakanties, familiediners of verjaardagsfeestjes: elke gelegenheid vraagt om geschikte tafeldecoratie. Het feestje valt of staat namelijk niet alleen met lekkere hapjes en drankjes, ook de decoratie speelt een grote rol. Hiermee wordt de sfeer neergezet, maak je al indruk nog vóór het eten op tafel staat en smaakt alles misschien nog nét even iets lekkerder. We kunnen aan tafel!

Bij Westwing waarderen we een stijlvolle tafeldecoratie zeer. Daarom hebben onze interieurspecialisten de beste tips, decoratieve ideeën en favorieten voor je samengesteld. Ideaal! Nu kan er niets meer mis gaan bij het volgende etentje!

Feestelijke tafeldecoratie voor elke gelegenheid

Zodra de lente voor de deur staat, moet onze tafeldecoratie er kleurrijk, fris en vrolijk uitzien. Alleen welke bloemen horen bij het seizoen en welke soorten zijn de trend? En hoe kun je kleur integreren in het tafelkleed zonder een kleurrijke chaos te creëren? Onze stylingexperts hebben deze en nog veel meer vragen beantwoord in ons artikel.

In de zomer wil je zoveel mogelijk tijd in de frisse buitenlucht doorbrengen. Vrolijke, zomerse tafelversiering is daarom ook in de zonnige maanden een hit! Of het nu in je eetkamer of op het balkon is: wij leggen je uit hoe je de zomerse flair in je tafeldecoratie kunt integreren.

In de herfst houden we van rijke kleuren en een spannende mix van textiel. Dit seizoen kan ook worden weerspiegeld op de tafel. We zullen uitleggen hoe het werkt met je tafelversiering in dit seizoen.

Ook in de kerstperiode kunnen we niet zonder de bijpassende tafeldecoratie. Ben je meer het eenvoudige type of ga je liever voor glamour en overdaad? Voor elk type inrichting en stijl hebben we de juiste tafelversiering voor de kerstdagen geselecteerd. Nu alleen nog een gezellige tafelschikking maken!

Niet alleen voor elk seizoen hebben wij de juiste keuze aan tafeldecoratie voor je. Ook vakanties en feesten zoals Pasen, of bijzondere gelegenheden als communie, doop of een gewoon verjaardagsfeestje verdienen geschikte tafelversiering en hebben een plaatsje gevonden in ons magazine.

De perfecte tafeldecoratie voor je bruiloft

Je trouwdag is de belangrijkste dag in het leven van een koppel. Het mag duidelijk zijn dat alles hier moet kloppen. Uiteraard hoort daar ook de bijpassende tafelversiering bij. Je hebt al een kleurenschema gedefinieerd en bent nu op zoek naar de juiste aankleding voor je tafel? Of het nu gaat om rood, lila, roze of gewoon wit of crème: onze stylingexperts hebben voor elke mogelijke stijl en combinatie smaakvolle ideeën verzonnen. Ben je meer een experimenteel type? Ook hier heeft ons team opties voor. We hebben nagedacht over bijzondere tafeldecoraties voor jouw grote dag. Blader door onze selectie en je vindt precies wat je wenst voor jouw trouwdag!

How-To: tafeldecoratie zelfgemaakt

Het hoeft niet altijd nieuw gekocht te worden! Om je oude tafelversiering een nieuwe look te geven, kunt je ook gewoon zelf de handen uit de mouwen steken. Kleine knutselideeën als gevouwde servetten of het maken van een menukaart of tafelschikking met leuke naamkaartjes, kunnen gemakkelijk gecreëerd worden. Dit soort knutstelmiddagen zijn ook erg leuk voor je kinderen! Zo helpt de hele familie bij de decoratie van de tafel en wordt de tafelversiering extra persoonlijk en volledig naar jouw smaak samengesteld. Dankzij de handige how-to’s en stapsgewijze instructies worden handgemaakte tafeldecoraties kinderspel.

Persoonlijk, vol glamour, klassiek of elegant: in ons magazine vind je voor elke gelegenheid en stijl de juiste tafeldecoratie. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een stijlvolle tafel die indruk zal maken op al je gasten. Geniet van het lezen, versieren en feesten!