Topmerken tot -70%! Registreer nu!

Woondecoratie

Naast meubels is een passende decoratie één van de belangrijkste elementen van het interieurontwerp. Met de juiste woonaccessoires en decoratieve objecten kan je immers elke kamer een persoonlijke touch geven. Onze interieurspecialisten hebben de belangrijkste aspecten van woningdecoratie voor jou samengevat. Met slechts een paar trucs wordt elke kamer een stijlvolle woondroom!  

Decoratie voor elke kamer

Elke kamer heeft een eigen functie, kenmerken en mogelijk zelfs een andere inrichtingsstijl. Wij vertellen jou de must-have woondecoraties voor elk gebied!

De woonkamer is er om te ontspannen en tot rust te komen. Hier komen comfort en gezelligheid op de eerste plaats! Daarom moet de decoratie van de woonkamer een gezellige sfeer scheppen. Daarvoor kan je vertrouwen op kleine lichtbronnen, knuffelstoffen en discrete kleuren.

In de keuken staat functionaliteit voorop. Daarom moet jouw inrichting niet alleen decoratief, maar ook praktisch zijn! Met prachtige kookboeken, elegante snijplanken en stijlvolle opbergvakken kan er niets misgaan!

Een baby- en kinderkamer is altijd een echte decoratieve uitdaging. De ruimte moet niet alleen de kleintjes bevallen, maar ook praktisch zijn en voldoende opbergruimte bieden. Naast vrolijke wanddecoraties zijn ook opbergmanden en dozen met schattige opdruk de juiste oplossing daarvoor.

Onze stylingexperts hebben handige gidsen samengesteld voor verschillende kamers in jouw huis. Klik door onze artikelen en ontdek wat goed bij jouw woonsituatie past!

Decoratie voor de buitenruimte

Niet alleen jouw huis, maar ook de buitenruimte heeft de juiste decoratie nodig voor een harmonieus totaalconcept. Het terras of een balkon mag niet vergeten worden. Sfeervolle lichtsnoeren, comfortabele zitkussens en een buitenkleedje zijn hier een must.

Wil je nog meer tips hebben? Of ben je op zoek naar de juiste woningdecoratie voor jouw favoriete stijl? Dan hebben we in onze handige artikelen de juiste inspiratie voor jouw nieuwe decoratieproject.

Stijlvolle details voor de perfecte woningdecoratie

Jouw kamers zijn grotendeels gedecoreerd, maar je hebt nog steeds kleine hoekjes of meubels die de decoratie kunnen vergen? Onze stylinggidsen en handige DIY-projecten kunnen jou hierbij helpen.

Wil je misschien een oude spiegel nieuw leven inblazen? Wij helpen jou graag met onze stap-voor-stap instructies. Dit zal een nieuwe pep geven aan een verouderd artikel!

Heeft jouw raamdecoratie een deco-update nodig? Weet je niet wat je moet doen met zo’n klein gebied? Blader door onze bijpassende artikelen en laat je inspireren door onze nieuwe decoratie ideeën.

Of het nu gaat om de hele kamer, een beperkte ruimte of de buitenruimte: in de Westwing artikelen vind je bijzondere ideeën voor elke hoek van de woninginrichting! Ben je niet alleen op zoek naar inspiratie, maar ook naar de geschikte woonaccessoires? Onze stylingexperts hebben onze favoriete producten uit WestwingNow online shop in verschillende artikelen weergegeven. Dit maakt lezen, winkelen en decoreren makkelijker dan ooit. Veel plezier ermee!