Boekenkast met kunst en mode boeken

Er is geen sterrenbeeld zo vrolijk als horoscoop Tweelingen. Je hebt van nature een jeugdige levendigheid, mensen zijn dol op jouw aanwezigheid. Daarnaast ben je een ster in combineren, een leuke outfit schud je zo uit je mouw en ook op interieurgebied weet je meubels en accessoires moeiteloos bij elkaar te voegen. Zo zie je bij Tweelingen een moderne woonstijl terug, maar wel gecombineerd met vintage items. Tweelingen zijn erg intellectueel, kunst en kasten vol boeken mogen dus niet in jouw interieur ontbreken. Net als vrolijke, frisse kleuren. Zwarte, grauwe kleuren en saaie accessoires zie je niet zo snel in het huis van een Tweelingen. Door jouw gevoel voor stijl kan jouw mooi ingerichte huis zo in een woonmagazine!

Horoscoop Tweelingen in een notendop

  • 21 mei t/m 21 juni
  • Kleuren: geel, oranje en paars  
  • Stenen: kornalijn, citrien, chrysopraas
  • Sleutelwoorden: communicatief, kinderlijk en creatief
  • Krachten: nieuwsgierig, vol ideeën, aanpassend, liefdevol en aardig
  • Hobby’s: ontdekken, reizen en lezen  

Horoscoop Tweelingen in het algemeen

Tweelingen worden niet voor niets Tweelingen genoemd: je hebt twee gezichten en ook je karakter bestaat uit twee delen. Je lijkt hierdoor complex en mensen vinden het moeilijk om je te begrijpen. Je hebt een jeugdige uitstraling, houdt van het leven, bent altijd nieuwsgierig en hebt een grote fantasie.

De andere kant van de medaille is dat je hierdoor snel rusteloos en verveeld bent. Tweelingen zijn als vlinders en fladderen van uitdaging naar uitdaging, van avontuur naar avontuur. Hierdoor kan je je goed aan je omgeving aanpassen. Je bent geliefd en charmant en mensen hebben bewondering voor je. 

De persoonlijkheid van Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen is veelzijdig en continu in beweging. Je zit geen moment stil en doet duizenden dingen tegelijk. Ook je gedachten vliegen alle kanten op. Tweelingen vinden het lastig om zich te concentreren en zijn daarom snel op dingen uitgekeken. Je bent dol op praten (ja, ook roddelen), eigenlijk communicatie in het algemeen. Het is niet zo gek dat Tweelingen vaak schrijvers, journalisten of PR-medewerkers zijn. Je bent hartstikke slim, weet je perfect te uiten en doet nog meer kennis op door veel te lezen. Een tip: haal af en toe eens diep adem. Dat brengt jouw gehaaste gedachtes een beetje tot rust.

De kledingstijl van Tweelingen

Jouw veelzijdige karakter komt terug in jouw kledingkeuze. Als je voor nieuwe kleding gaat, is dit allesbehalve uniform. Jij houdt van combineren. Van trendy tot klassiek. Van tweedehands tot gloednieuw. Zo ben je dol op een jeans met blazer, al zal je dan niet voor de geijkte zwarte blazer kiezen. Een blazer met opvallende luipaardprint vind jij veel leuker! Jij houdt van uitgesproken kledingstukken, deze weerspiegelen jouw extravagante persoonlijkheid.

Daarom kies je vaak felle kleuren en opvallende prints, want dat is uniek. Ook borduursels en franjes kan je waarderen, net als veel verschillende accessoires en sieraden. Tweelingen houden ervan om met hun uiterlijk bezig te zijn. Je bent namelijk vaak uit op bewondering van anderen. Je houdt van aandacht en dat is af te zien aan je kledingstijl.

De woonstijl van Tweelingen

In het huis van Tweelingen vind je een mix van stijlen. Je vindt het lastig om te kiezen, dat doe je liever niet. Daarom past de eclectische woonstijl bij horoscoop Tweelingen. Dit wordt afgewisseld met bohemian, moderne en Scandinavische invloeden. Deze stijlen passen goed bij elkaar en zorgen samen voor een vrolijke, gezellige ruimte. De kleurrijke kant van boho met de strakke lijnen van moderne meubels en de rust van de Scandinavische look komen tot een mooi en creatief geheel.

Tweelingen houden van felle kleuren en combineren verschillende soorten geel met oranje en paars. Dit is vooral te zien in de overdaad aan accessoires. Kussens met drukke prints liggen niet alleen op de bank, maar liggen ook prominent op een stoel of op de grond. Posters en persoonlijke foto’s schitteren als pronkstukken aan de muur of staan op de sidetable. Op anderen kan het interieur van Tweelingen wat chaotisch overkomen, maar voor sterrenbeeld Tweelingen brengt dit alles rust en straalt het hun unieke karakter uit. Van stabiliteit en geordendheid worden Tweelingen niet gelukkig.

Lievelingsplanten van horoscoop Tweelingen

Bij horoscoop Tweelingen past de plant Philodendron perfect. Tweelingen staan erom bekend dat ze nooit rust in hun hoofd hebben, ze gaan altijd maar door. Daarnaast voelen ze zich overal thuis, dit komt omdat ze in elke woonstijl een bepaalde charme zien. Ook zijn Tweelingen nieuwsgierig en staan ze open voor nieuwe avonturen. De Philodendron is superflexibel en past zich gemakkelijk aan aan elke woonruimte waar hij wordt neergezet. Of het nu licht of donker is, of hij veel of juist weinig water krijgt: de Philodendron krijg je niet zo makkelijk klein. De lichte, vrolijke bladeren weerspiegelen het happy karakter van Tweelingen.

Musthave in het huis van Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen is modegevoelig en dus dol op exclusiviteit en trendy woonaccessoires. Daarom zie je in het huis van een Tweelingen nooit iets tijdloos. Veel te saai en degelijk! Jij vult je huis het liefst met de nieuwste woonaccessoires. De eerste die een teddy fauteuil in huis hebt staan was jij maar daar ben je allang weer op uitgekeken. Jij bent meer van een knalgele, fluwelen bank, hierop liggen allerlei kussens in verschillende felle kleuren en prints.

Op het turkooizen tafeltje staan statement fotolijstjes in leuke vormen en kleuren. Hartstikke gezellig, maar ook snel weer te vervangen voor de volgende trend. Nog een musthave in het huis van de Tweelingen? Een boekenkast. Je bent dol op lezen en hebt dus veel boeken. Deze moeten natuurlijk wel een mooie plekje krijgen in een grote, opvallende boekenkast.

Bekijk ook de andere horoscopen

Benieuwd welke interieurstijl de andere horoscopen hebben? Check het hier: Schorpioen, Steenbok, Vissen, Ram, Stier, Waterman, Boogschutter, Kreeft, Leeuw, Maagd en Weegschaal.

Ben je helemaal geïnspireerd door de interieurstijl van horoscoop Tweelingen? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je huis te decoreren met meubels en accessoires die helemaal bij het sterrenbeeld Tweelingen passen. Veel shopplezier!