Koffietafelboek op dressoir in wit

Horoscoop Weegschaal doet haar naam eer aan en houdt van balans. Niet alleen in het leven, maar ook in huis. Je bent een artistiek talent, daarom is jouw interieur erg stijlvol en modern. Jouw huis inrichten kost je weinig moeite en tijd, daar zijn veel mensen jaloers op! Jouw interieur ademt een fijne sfeer en is perfect in evenwicht.

Horoscoop Weegschaal in een notendop

  • 23 september t/m 22 oktober
  • Kleuren: blauw, wit, lichtgroen, pastel en geel
  • Stenen: opaal, diamant, beryl
  • Sleutelwoorden: vrede, evenwicht, gezellig, schoonheid en kunstzinnig
  • Krachten: sociaal, rechtvaardig, collegiaal, diplomatisch en hoffelijk
  • Zwaktes: besluiteloos, koestert wrok, vermijdt confrontaties en heeft soms zelfmedelijden
  • Stijl: simpel klassiek, romantisch en licht- en luchtigheid
  • Hobby’s: kunst, muziek, feestjes en lekker eten in goede restaurants

Horoscoop Weegschaal in het algemeen

Als Weegschaal sta je erom bekend diplomatiek te zijn. Je houdt van harmonie en balans. En als uitje ga je graag naar musea en theaters. Je kunt echt genieten van kunst. Daarnaast ben je de ontspannenheid zelve. Jouw ideaal is om een vredelievend en harmonieus leven te leiden. Horoscoop Weegschaal voelt de behoeften van anderen haarfijn aan, begrijpt de emoties van anderen goed en helpt anderen graag door haar tomeloze optimisme.

Het is dus niet gek dat jij van feestjes en fijne diners in goede restaurants houdt. Door jouw sociale kant en behoefte aan harmonie, ben je ontzettend teder en romantisch. Jouw integere karakter zorgt ervoor dat je hunkert naar licht en lucht. Pastelkleuren en parelmoeren tinten zijn favoriet bij de Weegschaal.

De persoonlijkheid van de Weegschaal

Je lijkt misschien heel lief, maar dat is snel verdwenen als je het gevoel hebt dat iemand onrecht wordt aangedaan. Je houdt van rijkdom en kunt de meest normale dingen in mooie, bijzondere ervaringen veranderen. Het zal je niets verbazen, maar jouw hele leven is een zoektocht naar balans. Jij bent van de gulden middenweg. Venus, planeet van schoonheid en liefde, is jouw belangrijkste hemellichaam waardoor alles bij jou draait om relaties. Jij hebt het vermogen om nare situaties of ongemakken weer in evenwicht te brengen. Je wilt altijd alle wensen en behoeften van mensen in overweging nemen voordat je tot actie overgaat. Hierdoor kan sterrenbeeld Weegschaal aardig besluiteloos zijn.

De kledingstijl van de Weegschaal

Horoscoop Weegschaal heeft een uiterst charmante kledingstijl. Er zijn maar weinig mensen die zo moeiteloos elegant kunnen zijn. Jouw stijl is simpel en klassiek, een tikje meisjesachtig en romantisch. Het liefst hul jij je in lange, zwierige rokken en luchtige blouses. Qua sieraden ben jij dol op sieraden met edelsteen, parelmoer en opaal. Jou zullen we niet snel in übertrendy outfits of schreeuwerige statements aantreffen. Subtiel, flirterig en vrouwelijk, dat zijn jouw kernwoorden als het op mode aankomt. Op beautygebied weet je precies wat je wilt, je mooi maken, is als een soort ademhalen voor jou.

De woonstijl van de Weegschaal

Ondanks dat je als Weegschaal enorm artistiek bent, zal je door jouw uitgebalanceerde en harmonieuze karakter niet snel kiezen voor een trendy interieur of experimentele avant-garde. Jij gaat voor een bescheiden, vriendelijke, maar elegante en rustige woonstijl. Een woonstijl die jou enorm aanspreekt, is de romantische. Dit geeft je een gevoel van rust. Jij houdt van zachte lijnen, delicate kleuren en verfijnde meubels. Alles is licht van kleur, de meubels en woonaccessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een lichte textuur. Qua raambekleding ga jij voor zachtroze gordijnen gemaakt van chiffon.

Daarbij match jij een royale bank moeiteloos. Op het eerste gezicht lijkt hij wat zwaar, maar door zijn witte bekleding en lichte kussens wordt het een mooi en luchtig geheel in de woonkamer. Daarnaast brengt een zacht, wit schapenvacht op de vloer de zwaarte van de bank meer in balans. En die balans komt elke keer weer terug in het interieur van sterrenbeeld Weegschaal. Want mocht je toch gaan voor iets meer klassiek of basic Scandinavisch, dan nog zal je de ruimte aankleden met accessoires en elementen die zorgen voor de nodige romantiek. Iedereen die bij jou op bezoek is, komt tot rust, geniet van de gezellige sfeer en charmante ambiance. Dit komt doordat jouw interieur helemaal in balans is en een enorme evenwicht uitstraalt.

Lievelingsplanten van de Weegschaal

Omdat sterrenbeeld Weegschaal van balans, symmetrie en harmonie houdt, is jasmijn de plant voor jou. De plant groeit snel, is prachtig (haast kunst om naar te kijken!) en verspreidt een heerlijke geur. Daarnaast mag de Monstera niet ontbreken in jouw interieur. Deze mooie, groene plant heeft symmetrische bladeren. Dat kan jij wel waarderen, Weegschaal.

Horoscoop Weegschaal: dit zijn de musthaves in jouw huis

Jij bent dol op kaarsen, jij ziet dit als kleine lichtpuntjes. Daarnaast ben je dol op rozen in bolvormige, glazen vazen. En omdat je graag goed voor de dag komt, je bent super ijdel, mag een kaptafel bij jou in de slaapkamer niet ontbreken. Eentje die versierd is met antiek, sierlijk beslag. Maak het compleet met een ronde spiegel met witte, houten lijst. Je o-zo-geliefde sieraden berg je op in een poederroze sieradendoosje.

Bekijk ook de andere horoscopen

Benieuwd welke interieurstijl de andere horoscopen hebben? Check het hier: Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Boogschutter, Kreeft, Leeuw, Maagd en Schorpioen.

Ben je helemaal geïnspireerd door de interieurstijl van horoscoop Weegschaal? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je huis te decoreren met meubels en accessoires die helemaal bij het horoscoop Weegschaal passen. Veel shopplezier!