Ontdek onze interieur sale -70%!

Ontdek onze interieur sale -70%!

Groene plant

Zucht… Verlang jij altijd zo naar die paar weken per jaar dat je op een tropische bestemming mag vertoeven? Dat ultieme vakantiegevoel kan je ook thuis ervaren. Maak van je buitenruimte een tropische tuin! Met een mooie mix aan kleuren en tropische planten geef je jouw buitenparadijs de look van een Portugese patio, een Braziliaanse binnentuin of Balinese retraite. Klinkt dat als muziek in de oren? Onze experts vertellen je hoe je zo’n tropische tuin creëert en welke tropische planten er zeker niet mogen ontbreken. Laat je inspireren! Stuur je ons een kaartje vanuit je achtertuin?

Creëer een tropisch paradijs

Wat zou het toch fijn zijn om een plek te hebben waar je in de zomer heerlijk kunt ontspannen. Een klein paradijsje waar je de hele dag op je slippers rond kunt rondlopen. Een kleurrijke plek waar de zon altijd schijnt, ver weg van de alledaagse hectiek. Het kan! Door van je buitenruimte een tropische tuin te maken, voelt het net alsof je elke dag een paar uur op vakantie bent. Een tropische tuin kenmerkt zich door kleuren, motieven én tropische planten.

Hoe maak je een tropische tuin?

Je hoeft echt niet in de Tropen te wonen om in je tuin een exotische sfeer te ervaren. Met een paar basisingrediënten is het vakantiegevoel zo gecreëerd. Let wel op de ligging van je tuin. Wanneer je geen tuin op het zuiden hebt, raden we aan om alleen van de zonnigste hoek van je tuin een tropisch paradijs te maken. Wij leggen je stap voor stap uit hoe je een tropische tuin maakt: