woonkamer met houten bijzettafels

Ben je toe aan een nieuwe, stijlvolle achtergrond voor je Teams vergaderingen? Eerder schreven we al een artikel over de mooiste Zoom achtergrond. Nu mag een artikel over Teams achtergronden natuurlijk niet achterblijven. Dus hebben we onze favoriete Westwing achtergronden – met verschillende interieurstijlen en verschillende ruimtes – voor je op een rijtje gezet. Met een Teams achtergrond heb je altijd dé perfecte setting voor al je vergaderingen. Je kunt de achtergronden eenvoudig downloaden en verderop in het artikel lees je hoe je de achtergrond kunt instellen. Welke achtergrond wordt jouw favoriet?

15 verschillende achtergronden voor je Teams vergaderingen

Een gepersonaliseerde Teams achtergrond heeft verschillende voordelen. Zo maakt het de sfeer van de vergadering net ietsjes losser en ben je altijd representatief.. Je kunt namelijk zelf wel een clean desk policy hanteren maar hoe vaak gebeurt het wel niet dat er net iemand langsloopt wanneer je thuis werkt. Onze Westwing Teams afbeeldingen zijn foto’s van stijlvolle interieurs van verschillende ruimtes: van de slaapkamer tot woonkamer. Download je favoriet en stel deze eenvoudig in. Hoe je een achtergrond in teams aanpast, lees je verderop in het artikel! Voor welke achtergrond ga jij?

Bevalt je nieuwe achtergrond wel erg goed? Registreer je dan snel op Westwing en mis geen enkele sale tot 70% korting om je interieur ook zó in te richten!

1. Scandi Living

De woonkamer wordt steeds vaker omgetoverd tot (extra) werkplek. Heerlijk knus werken vanuit een vertrouwde ruimte. Met deze Scandi woonkamer heb je altijd een tijdloze en elegante achtergrond. Moderne items, lichte kleuren, veel hout en eevoudige accessoires is wat je veelal terug ziet in deze stijl.

2. Meeting in Color

Heb je een brainstorm sessie gepland staan? Ga deze meeting in met een kleurrijke achtergrond. De verschillende kleuren en prints zorgen gegarandeerd voor een creatieve noot.

3. Boho woonkamer

Een Boho interieur doet ons aan Ibiza denken vanwege de vrijheid, rust en ruimte. Ga relaxed een meeting in met deze sfeervolle, rustige achtergrond waar de rotan poefs, lamp en en gezellige hoekbank een stijlvol geheel vormen.

4. Een Teams achtergrond met karakter

Heb je moeite met kiezen tussen verschillende interieurstijlen (of in dit geval achtergronden)? Ga dan voor deze achtergrond met een mix van stijlen.

5. Luxueus werken met deze Teams achtergrond

Onze favoriete ruimte om te relaxen in huis: de slaapkamer. Velen hebben de slaapkamer omgetoverd tot home office door wat kleine aanpassingen te maken. Het is wel heel luxe wakker worden (én werken natuurlijk) in deze industriële slaapkamer.

6 Een Teams achtergrond met karakter

Maak je achtergrond een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid. De Shell Sofa in een blauwe tint geeft de woonkamer karakter en zorgt voor de nodige Hollywood glam. Met deze achtergrond maak je zeker een statement tijdens je vergadering.

7. ‘Go green’

Fan van groen? Ga dan voor een urban jungle achtergrond. Kamerplanten zijn niet alleen heel erg stijlvol en gezellig, ze verbeteren ook nog eens het leefklimaat. Win-win dus.

8. Outdoor feeling

Met deze achtergrond waan je je in een oase van rust. De natuurlijke materialen en zandtinten zorgen voor een serene sfeer.

9. Een Teams achtergrond voor een virtuele koffiepauze

Heb je een koffiepauze met een collega gepland? Dan is dit dé perfecte achtergrond. De zwarte bar cart nodigt zeker uit voor een gezellig gesprek.

10 Een wereldse Teams achtergrond

Deze woonkamer in ethno stijl brengt je gelijk in wereldse sferen. De aaibare materialen en verschillende printjes zorgen voor een warme sfeer en de wanddecoratie geeft de woonkamer een unieke touch.

11. Een bron van inspiratie

Heb je een creatieve sessie op de planning staan? Deze gestylede woonkamer dient als inspirerende ruimte om al je ideeën te laten vloeien.

12. Glam office

Dit kantoor in glam style geeft een luxe touch aan al je vergaderingen. Wie wil hier nou niet werken?

13. Kleurrijk klassiek met een twist

Deze klassieke woonkamer met groene lambrisering en bloemen creëert een rustige sfeer. De designer bank Solomon is een echte eyecatcher in dit interieur.

14. Aan tafel

De groene eetkamer stoelen en hanglamp zorgen voor een statement in deze eetkamer. Het schilderij op het dressoir voegt net dat beetje persoonlijkheid toe – aan het interieur maar ook zeker aan je vergadering.

15. Dinner time

Deze neutrale achtergrond is geschikt voor elk type vergadering. De fluwelen armstoelen geven de ruimte een luxe touch en de grote ramen zorgen voor een licht en fris geheel.

In 2 stappen je achtergrond in Teams aanpassen

Een teams achtergrond aanpassen is heel eenvoudig met dit stappenplan. Je kunt je achtergrond ook wijzigen tijdens een vergadering.

  1. Selecteer ‘achtergrondfilters’

    Wanneer je deelneemt aan een videogesprek zie je een preview van het beeld. Klik op ‘achtergrondfilters’ (deze optie staat net onder de preview) en je ziet de alle achtergrond opties aan de rechterkant.
  2. Klik op ‘nieuw toevoegen’

    Selecteer de optie ‘nieuw toevoegen’ en upload je afbeelding in een JPG formaat.

    Tip! Deze achtergrond blijft staan totdat je deze zelf weer wijzigt.

Je Teams achtergrond wijzigen tijdens een vergadering

Mocht je je achtergrond zijn vergeten te wijzigen voor de vergadering, kun je deze ook nog tijdens de meeting aanpassen.

  • Ga naar de drie puntjes ofwel meer acties rechtsboven (derde icoontje in de balk). Klik op ‘achtergrond effecten toepassen’.
  • Klik een van de beschikbare afbeeldingen aan of voeg zelf een nieuwe toe. Mocht je een achtergrond willen uploaden dan klik je op ‘nieuw toevoegen’. Wil je eerst een preview zien? Klik dan op ‘voorbeeld’ om te zien hoe je achtergrond uitziet. Tevreden? Klik dan op ‘toepassen’.

Ben je helemaal weg van je nieuwe achtergrond? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale om je interieur ook zó in te richten!