Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Interieur bedrijf

Westwing’s interieur design service, Westwing Studio, is ook opgericht voor het bedienen van niet alleen particulieren maar ook bedrijven. Zo geeft de Studio professioneel inrichtingsadvies voor het interieur van een bedrijf, inclusief 3D-conceptontwerp en individuele winkelpagina. Op deze pagina leggen we uit voor welke interieurzaken de Westwing Studio ondersteuning biedt. Ook vertellen we in een overzichtelijk 4-stappenplan hoe de samenwerking met onze Studio eruitziet. Tot slot delen we nog een aantal cases die zijn uitgewerkt tot individuele artikelen–die tevens te vinden zijn op deze pagina. 

Zo helpt Westwing Studio haar zakelijke klanten

Veel ondernemers lopen er tegenaan: een zakelijke ruimte inrichten. Logisch ook, want er zijn tal van zaken om rekening mee te houden. Zo wil je een ruimte inrichten die functioneel is en waarin de bedrijfsidentiteit duidelijk naar voren komt. Tegelijkertijd zijn sfeer, stijl en representativiteit van de ruimte ook zeer belangrijk. Kortom: een hoop om over na te denken. Omdat we bij Westwing begrijpen dat dit voor veel ondernemers een uitdaging is, helpt onze Westwing Studio ook met het realiseren van een interieur bedrijf concept. Binnen deze tak pakken onze binnenhuisarchitecten allerlei grote en kleine projecten op: van het inrichten van een winkel etalage, tot aan de inrichting van een compleet hotel–en alles daartussenin. 

Voor meer informatie over Westwing Studio en de mogelijkheden voor het interieur van jouw bedrijf, kun je een kijkje nemen op de pagina van Westwing Studio. Eerst even rondkijken? Laat je dan inspireren door onze artikelen over een aantal Studio cases.

Advies op maat met de Westwing Studio

Westwing Studio helpt bedrijven met verschillende inricht en styling aspecten. Hieronder gaan we dieper in op een aantal van onze diensten.

Westwing Studio: kleur- en stijladvies

Kleur speelt een grote rol in de inrichting van zakelijke ruimtes. Niet alleen om de ruimte stijlvol in te richten, maar ook om de bedrijfsidentiteit van een onderneming en/of haar marketingstrategie te benadrukken. Tevens is dit een onderdeel waarin kleurenpsychologie essentieel is.

Jouw persoonlijke Westwing Studio binnenhuisarchitect neemt al deze aspecten mee in het ontwerp. Ook zal deze expert alle ideeën bespreken om zo de benodigde functionele- en stijlvolle accenten te leggen. Dit begint met de ontwikkeling van een terugkerend kleurenschema in meubelstukken, textiel en accessoires en leidt tot stilistisch op elkaar afgestemde vormen, materialen en accenten.

Westwing Studio: een optimale inrichting

Wil je een bedrijfsruimte creëren die tijdloos en klassiek aandoet? Of juist modern of extravagant? Voor welke stijl je ook kiest, wij helpen je graag met de inrichting en styling van de ruimte. Denk aan de plaatsing en samenstelling van de meubelgroepen, de verlichting, wandobjecten en wandbekleding zoals (akoestische) panelen, natuurlijk mos en/of LED belettering. Tijdens het inrichten houden de ontwerpers van de Westwing Studio continu de vereiste functionaliteiten in het oog, zoals onderhoudsvriendelijkheid, robuuste materialen of bepaalde vormen.

Via jouw persoonlijke webshop pagina, kun je alle meubels, decoratie en andere items gemakkelijk bestellen. Vervolgens zorgen wij dat de bestelling gratis wordt afgeleverd op het door jou gewenste adres.

Westwing interieuradvies voor bedrijven in 4 stappen

Stap 1: eerste ontmoeting

Tijdens de eerste ontmoeting verkennen we per telefoon en e-mail jouw behoeften. Deze behoeften gaan we vervolgens vertalen naar een unieke oplossing voor jouw bedrijfsruimte. Hierbij word je geadviseerd door onze professionele binnenhuisarchitecten. Zij zullen je individueel en persoonlijk adviseren voor €99 per ruimte.

Stap 2: online vragenlijst

In de tweede fase vragen we je om meer informatie met ons te delen over de ruimte via een online vragenlijst. Zo vragen we naar foto’s van de ruimte(s), een plattegrond, stijlvoorkeuren en het beschikbare budget.

Stap 3: telefonisch overleg met jouw persoonlijke binnenhuisarchitect

Na het boeken, wordt er contact met je opgenomen door jouw persoonlijke interieurontwerper. Tijdens dit consult bespreken jullie jouw doelstellingen, kleur- en stijlkeuzes, productkeuze, etc.

Stap 4: fotorealistisch 3D-conceptontwerp (incl. individuele winkelpagina)

Op basis van jouw unieke verzoek, maken wij een fotorealistisch, op maat gemaakt concept ontwerp in 3D waarmee je de ruimte kunt visualiseren. Bovendien krijg je een persoonlijke, samengestelde webshop pagina. Op deze pagina kun je de Westwing items uitkiezen die je mooi vindt zodat wij deze tegen een gratis levering op het door jou gewenste adres kunnen bezorgen. 

Westwing Studio cases: ontdek onze interieur diensten bij andere bedrijven

Benieuwd naar het werk van de Westwing Studio voor andere bedrijven? En voor welk type ruimte we nieuwe ontwerpen hebben gerealiseerd? Klik dan snel op de cases hieronder die elk zijn uitgewerkt tot een individueel artikel. 

De Westwing Studio cases

  1. Hotelkamer inrichting
  2. Kantoor inrichten
  3. Winkelinrichting
  4. Horeca interieur
  5. Etalage inrichten
  6. Restaurant interieur
  7. Kinderdagverblijf inrichting
  8. Verkoopstyling

Ook samenwerken met de Westwing Studio? Vul dan het online formulier op onze Westwing Studio pagina in. 

westwing studio