Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Interieurontwerp en realisaties

Bij Westwing weten we als geen ander welke interieurtrends helemaal van nu zijn. We zitten vol met onze neus in verschillende stijlen en creaties en zijn daar elke dag mee bezig. Daarom hebben we nu iets speciaals: Westwing Studio. Onze eigen Interior Design Service! Hier laat je één van onze ontwerpers een geweldig interieurontwerp in elkaar zetten. Het is namelijk lang niet altijd makkelijk om zelf aan de slag te gaan. Zeker als je graag je huidige meubels terug wilt zien in een nieuwe inrichting: hoe zorg je er dan voor dat ze mooi blenden met nieuwe meubels en accessoires? Onze ontwerpers stromen over van de ideeën en helpen je er graag bij! Zo word jij weer helemaal verliefd op je huis.  

Wij maken een prachtig interieurontwerp speciaal voor jou

Of je nou een groot huis hebt, in een klein appartement of studentenkamer leeft, alleen woont of samen met je partner: we maken prachtige ontwerpen voor iedereen. We vinden het belangrijk dat het interieurontwerp precies bij jouw wensen past: het is tenslotte jouw thuis! Daarom houden we in onze ontwerpen rekening met je situatie. Zo heb je ook écht iets aan onze praktische tips. Zo is de Westwing Studio ook aan de slag gegaan met een interieurontwerp voor een boederij in moderne stijl.

Hoe gaan we te werk? Als we een interieurontwerp voor je mogen maken, doorlopen we een globaal stappenplan. Die ziet er zo uit:

Wensenbeschrijving

Onze creatieve ontwerpers, interieurontwerpers en decorateurs beginnen altijd met het in kaart brengen van jouw wensen. Welke ruimte mogen we voor je inrichten? Is het er één of zijn het er meerdere? En moet de stijl uit andere ruimtes terugkomen in dit inrichtingsproject? Over stijl gesproken: misschien heb je al wat inspiratie opgedaan en tijdschriften verzameld, of wellicht heeft één van je vrienden de inrichting van je dromen. We verzamelen al deze informatie en bundelen ze tot jouw persoonlijke wensenlijstje.

Het ontwerp

Vervolgens gaan we aan de slag. We hebben een goed beeld van wat je precies wilt, en beginnen met het verzamelen van waanzinnig mooie items, kleuren, stijlen en stoffen. We maken concepten, strepen ideeën door en beginnen weer opnieuw. Tussendoor kun je contact met ons opnemen om het ontwerp te bespreken: dan leggen we je onze creaties voor en kun je meedenken over het proces.

Het concept

Als we een interieurontwerp hebben gemaakt die voldoet aan jouw wensen, ontvang je ons afgewerkte concept. We maken plattegronden en visualiseren de ruimte of ruimtes die je wilt inrichten. Zo krijg je een goed beeld van hoe je toekomstige kamer eruit komt te zien! En dat niet alleen: we voegen meteen jouw persoonlijke winkelpagina toe. Op deze pagina staan alle items die we voor je hebben uitgezocht fijn in één overzicht!

Jouw producten

Word je blij van het ontwerp? En zie je items en producten waar je meteen dol op bent? Dan kun je deze eenvoudig bestellen aan de hand van je persoonlijke winkelpagina. Je bepaalt dus zelf welke producten er wel en niet in je huis komen te staan. Wie weet raak je er wel extra door geïnspireerd en kom je zelf óók weer tot nieuwe ideeën! Alles om weer vrolijk te worden van je eigen huis.

Een interieurontwerp voor elke ruimte

We noemden al even dat we alle ruimtes voor je inrichten, en daarmee bedoelen we ook echt álle ruimtes. Of het nou gaat om een klein appartement, de hal, je overdekt terras, een smalle woonkamer of woonkamer met open keuken, slaapkamer, het balkon, je werkplek in de woonkamer of zolderruimte: onze experts creëren voor elk project een passend concept. We zetten het even voor je op een rijtje:

Herinrichten van je appartement

Wil je een frisse wind door je appartement? Een compleet nieuwe inrichting of een herinrichting van je huidige interieur? Een professioneel ontwerp is gegarandeerd leuk! Leer van onze ideeën en creëer een mooie rode draad in je woning.

Het zolderappartement

Heb je een appartement op een zolder? Dan zijn schuine daken vaak een bijzondere uitdaging. We geven je praktische tips over hoe je nog steeds optimaal gebruikmaakt van de beschikbare ruimte. In no time lijkt je appartement een stuk groter!

De eetkamer

Eén van de belangrijkste ruimtes in je huis. Hier beleef je de leukste lunchafspraken, diners met familie en een glas wijn met vrienden. Hoe maak je de eetkamer zo gezellig mogelijk? Behalve de standaard tafel en stoelen mag passende aankleding natuurlijk niet ontbreken. Wij weten daar wel raad mee!

De woonkamer

De woonkamer staat soms los van de eetkamer, maar vaak lopen deze twee in elkaar over. Het is daarom belangrijk dat de twee ruimtes elkaar in harmonie ontmoeten! Een fijne, gezellige mix van stijlen en sferen is geen overbodige luxe. Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden bij het inrichten en stylen van de woonkamer. Heb je een smalle woonkamer? Of een kleine woonkamer met een open keuken? Daar hebben wij ook genoeg tips voor.

De slaapkamer

Je brengt flink wat uren door in je slaapkamer. Deze ruimte mag dan ook écht een fijne plek zijn! Naast een paar fundamentele items zoals je bed en kledingkast, kun je nog veel meer kanten op. Benieuwd welke kanten? Met een interieurontwerp creëer je de slaapkamer van je dromen. Gebruik jij je slaap- of logeerkamer ook om te werken? Check dan snel onze werkkamer inspiratie tips, hier vind je alles over het combineren van een slaap- of logeerkamer met home office. Maar ook hoe je een inloopkast perfect kunt inrichten.

De werkkamer of publiek kantoor

Hoe je werkomgeving eruitziet, is belangrijk voor je humeur gedurende de dag. Daarom kleden veel mensen hun thuiskantoor of werkplek in de woonkamer vaak aan met fotolijstjes en leuke planten. Dat leidt tot meer creativiteit! En wist je dat je er ook effectiever van gaat werken? Laat dus een professionele indruk achter op je medewerkers en klanten met een prachtig kantoor.

De gang

De gang is het eerste wat je ziet als je een appartement of huis binnenkomt. Misschien heb je er nooit zo over nagedacht, maar de gang bepaalt dus mede je eerste indruk! Een behoorlijk belangrijke ruimte dus. Met onze tips over hoe je jouw hal kan opknappen maak je van je gang een warm welkom voor al je bezoek.

Het terras of balkon

De plek waar je het liefst het hele jaar door zit: het terras of balkon. Op mooie zomerse dagen geniet je hier van de natuur en de vogelgeluiden om je heen. Je hoort de barbecue van de buren knetteren en pakt zelf nog een ijsje uit de vriezer. Heerlijk toch? Met de juiste stijltips maak je een echte place to be van je terras of balkon, heb je er ooit gedacht over na gedacht hoe je een overdekt terras kan inrichten? Vind ook hierover al onze tips.

In onze interieurontwerpen houden we ook rekening met planten. Planten verbeteren namelijk de luchtkwaliteit en zien ze er ook nog eens leuk uit! Daarnaast is verlichting van cruciaal belang voor de sfeer in je huis. Want gezelligheid creëer je nou eenmaal met zachte dimlichten en stralende kaarsjes. En wat dacht je van vloerlampen en tafellampen? Opzoek naar woonartikelen? Check dan snel Westwing en mis nooit een mooie planten, lampen of woondecoratie sale.

Je merkt het: bij het inrichten van je woning komen veel dingen kijken. Kun je daar hulp bij gebruiken? Of vind je het leuk om te zien wat anderen van jouw thuis zouden maken? Westwing Studio helpt je graag verder met een interieurontwerp. Daarna barst je weer van de inspiratie!

westwing studio